بچه ها من همیشه تو مناسبت ها در حد توانم برا همسرم تدارک دیدم ولی همسرم زیاد به ادم محل نمیده تو تولدم خواهر شوهرم تازه فوت شده بود ازش انتظاری نداشتم سر سالگرد ازدواجمون منو برد بازار دیر وقت بود بسته بود اکثر جا ها دیگه نشد چیزی بخریم گفت بعدا میخریم اومد یه ماه گذشت انگار نه انگار دیشب هم اورد به منو مادرا پول کادو داد ولی من بهم برخورد من انتطارم ازش بیشتر از اینا بود نه بخاطر کادو اینا من دلم میخواد بهم ارزش بده محبت کنع نه انگار یه چیزی رو داره از سرش باز میکنه بهش اعتراض کردم الانم تو حالت سرسنگینی هستم شما بودید چیکار میکردید پشت اون موضوع سالگرد رو می گرفتید یا نه؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه من خودم خیلی رو فوت عزیز حساسم، اگه فوتی درکار بود اونم خواهر که انقدر به آدم نزدیکهبجاش شاید من ...
عزیز دلم هر سال سالگرد من انجام دادم یه بار اون مثلا خواست انجام بده بعدشم اصلا این موصوع ربطی به فوت خواهرش نداره پارسال هم واسه تولدم درست همین کارو کرد واسه همین بیشتر بهم برخورد فقط اگه امسال بود میگفتم برا خواهرش هست ولی بحاطر فوت خواهرش نیست
نمیدونم..نظر شخصیم اینه ازدواج معامله نیست که ما کل سال تو تقویم منتظر باشیم مناسبت ها برسن و طرف بر ...
خب موضوع همینه من ازش انتظار زیادی نداشتم همینا که گفتی هم انجام نمیده وگرنه یه بار واسه تولدم اومد برد بیرون پیتزا خرید از قضا خیلی هم خوشحال شدم به یادم یوده یه مدته کلا بهم هیچ اهمیتی نمیده من از این ناراحتم از وقنی بچه دومم دنیا اومد انگار من دیگه وحود ندارم من بیشتر از این ناراحتم انگار دیگه مثل قبل ها دوستم نداره
بزار ی چن روز بگذره بهش با شوخی بگو کادو سالگردمونو ندادیااااکلا سعی کن راحت باشی با شوهرتخیلی از نا ...
هر سال من هدیه دادم از قضا هدیه های من خیلی بیشتر تر از همسرم با ارزش تر بود اون یا کار ساده هم بکنه بخدا من خوشحال میشم که بهم ارزش میده من بیشتر از بی توجهی هاش ناراحتم امسال بخاطر حرص پارسال که اونجوری کرد من چیزی ندادم ولی یکی دو هفته سالگردمون به مناسبت دیگه بهش هدیه داده بودم