2777
2789
عنوان

جواب مادر شوهرم بلاخره بعد 15سال دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 5456 بازدید | 164 پست
فقط خودش نیست. شوهرش دختراش. به احترام شوهرم تحمل میکنم تا ابد

داری اشتباه میکنی وقتی بیمار روحی شدی از این همه فشار  بعد بعد تازه میفهمی تو دنیا باید اول خودت رو دوست داشته باشی و به خودت احترام بزاری وگرنه دیگزان نه دوستت دارن نه احترامت رو دارن! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داری اشتباه میکنی وقتی بیمار روحی شدی از این همه فشار بعد بعد تازه میفهمی تو دنیا باید اول خودت رو ...

من مریض روحی هستم حملات شدید پانیک قرص های اعصاب تو اوج جوونی وصیت کردم

به نام خدا. قابل توجه بعضی مادرشوهرای عزیز یه کاکتوس هست بهش میگن زبان مادرشوهر باتشکر

آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم؛ ببه به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم.. <زیر 20 سالمه درخواست جنس مخالف پذیرفته نمیشه> <هر سوال داخل تاپیک خودش> <تاریخ تولد الکی است> ‌<حساب کاربری جدیده بنده قدیمیم>

داری اشتباه میکنی وقتی بیمار روحی شدی از این همه فشار بعد بعد تازه میفهمی تو دنیا باید اول خودت رو ...

اشتباه کردی جوابشو هر دفعه که بهت بدی میکرد میدادی.

ما خانوم ها از خانومی خودمون جواب نمیدیم اینا طی سالیان زیاد جمع میشه بعد مث آتشفشان فوران میکنه.

طی سالها میشه درد،میشه فشار،چربی،پانیک،

اسی درکت نیکنم با تمام وجود 

اما اینهمه کینه و دشمنی اون بی لیاقتا رو تو دلت نگه داشتی به روحت ضربه زدی 

من تجربم اینه طرف مقابلم وقتی جزای اعمالشو میبینه که من تو دلمو خالی و یه جورایی ببخشمش 

یعنی دیگه تصمیم بگیرم به خدا بسپارم و من بهش فکر نکنم 

اینطوری هم دلم خالی میشه هم دیدم بعدش طرف به سزای اعمالش رسیده

انگار که یه گلوله که به سمتم پرتاب کرده رو پس انداختم و خدا برنیداره میزنه به خودش 

البته اون زمان هم که طرف بلایی سرش اومده باز دلم واسش سوخته و براش دعا کردم خوب بشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
من مریض روحی هستم حملات شدید پانیک قرص های اعصاب تو اوج جوونی وصیت کردم

عزیزم ببخشید شاید سوال درستی نباشه؛ ولی خیلی ذهنم رو مشغول کرده؛ آخه همیشه شما و نظرتون رو توی تاپیک دعا برای ازدواج میدیدم که گفته بودید چه دعاهایی کردید؛ حالا واقعا به نظرخودتون با اون همه دعایی که کردید؛ زندگی زناشوییتون خوبه؟ راستش این تاپیک رو خوندم خیلی به فکر فرو رفتم

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
من با یک فرشته که دو تا بال نداره دارم زندگی میکنم صدبار برگردم عقب بااینهمه سختی باز هم انتخابم ایش ...

بحث خواستگار داشتن یا نداشتن نیست عزیزم. این تاپیک رو خوندم میخواستم بدونم نتیجه ی دعاهاتون چی شد. خداروشکر که از همسرتون راضی هستید؛ ان شاءالله خانواده شم دست از این کاراشون بردارن.

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بحث خواستگار داشتن یا نداشتن نیست عزیزم. این تاپیک رو خوندم میخواستم بدونم نتیجه ی دعاهاتون چی شد. خ ...

دوستم با یک خانواده عالی ازدواج کرد اما هرروز زیر دست و پای شوهرش کتک میخوره با وجود مرتبه اجتماعی بالا و تحصیلات. 

اسی درکت نیکنم با تمام وجود اما اینهمه کینه و دشمنی اون بی لیاقتا رو تو دلت نگه داشتی به روحت ضربه ز ...

درسته باید از اول مث خودش بودم که دیگه اینقدر تو دلم همه چی جمع نشه... وقتی برای اولین بار محکم جوابشو دادم تازه فهمیدم چقدر آروم شدم اما واقعا هرگز نمیبخشمش هرگز... و از خدا میخوام به بدترین شکل ممکن پس بده... 

ی روسری میگیرفتی بسش بود برنز چه میفهمه.حتما انتظار طلا داشته

آره خوب انتظاراتش زیاد اونم از کسی که همه چی رو رو دلش گذاشته مونده و براش کاری نکرده، برداشتم اوردم گذاشتم خونه خودم لذتشو ببرم 😁