2777
2789
اگه واقعا اعتقاد نداره که از دایره دین خارج شده و مرتد حساب میشه و بدون طلاق میشه ازش جدا شد و بقیه ...

به زبون میاره و خدا پیغمبر فحش میده چجوری ثابت کنم که کافره .... ع ر ق خور هم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به زبون میاره و خدا پیغمبر فحش میده چجوری ثابت کنم که کافره .... ع ر ق خور هم هست

بآور کنید نمیدونم باید چیکار کنید که ثابت بشه.شاید خانوما تجربه دار بهتر کمکت کنن واس اثباتش.

ولی تمام تلاشت بکن ازش جدا شی 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

واقعانمیدونم چرااینجوریه ولی جدیدااابه کارماااعجیب اعتقاداوردم هرکی ناراحتم کرده جوابشووازاون بالایی ...

منم اعتقاد دارم مطمعن هر کس بدی کنه قطعا جوابش رو میگیره ولی کی نمیدونم فقط به خدا واگزار میکنم

نا امید نیستم بالاخره تقاص پس میده مگه میشه انقد راحت ظلم کنی بعد سالم باشی پس دنیا و عدالت خدا الکی ...

منم زیاد واگذارشون کردم از حضرت فاطمه خواستم گفتم تو سن کم ازدواج کردم قلبم و‌ شکستن و هربلایی تونستن سرم آوردن

از شوهرم که همه چی میکشه و میزنه و تهمت میزنه و فحش ناموسی میده تا خانوادش که همه اینا رو میدونستن و میدونن ولی پشت بچشون هستن و از اول خواستگاری هم میدونستن چیزی میکشه نگفتن

خواستم تقاص کاراشون و بدن ولی از من سالم تر و سرحال ترن عزیزم😅

بآور کنید نمیدونم باید چیکار کنید که ثابت بشه.شاید خانوما تجربه دار بهتر کمکت کنن واس اثباتش.ولی تما ...

پارسال همه تلاشمو کردم دوتا بچه دارم پدرم که راه دور هستن و مریض احوال شرایط خوبی ندارن نمیتونن از بچهام نگه داری کنن و نمیتونم بچهامو یا این تنها بزارم

میتونی به پزشکی قانونی بری وجای ضرباتی ک خوردی رونشون بدی واینکه اونجادکترروانشناس هم دارن واگه واقعاکارت به شکایت برسه دادگاه همه چیزووچک میکنه فقط خداکنه قاضیت منصف باشه البته اینم بگم راهشوگفتم وگرنه امیدوارم همسرت سرعقل بیادوزندگیتوحفظ کنی

واقعانمیدونم چرااینجوریه ولی جدیدااابه کارماااعجیب اعتقاداوردم هرکی ناراحتم کرده جوابشووازاون بالایی ...

ایشالا واست اینجوری باشه

ولی من که ندیدم کارما هم سمت ما نمیاد🙃💔