2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 163236 بازدید | 1174 پست
خانم‌ها این خانم استارتر با شوهرش مشکل اساسی دارهاینجا که یکسره فحشش داد تو تاپیک قبلشم نوشته((بدرک ...

ادم میمونه باور کنه یا نه.

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
چندساله ازدواج کردی؟الانم دیر نیست اون‌مرد بچه های تورو پذیرفته تو نمیخای براش یه بچه بیاری طعم پدرش ...

بخاطر دوزار ده شی و یک سقف همههههه کار میکنید شماها بچه اسباب بازیه براتون

طرف داره رگباری به شوهره فحش میده میگی بچه بیار ازش مشخصه والا رابطشون افتضاحه 

اما امثال شماها عین صدسال پیش بچه بیار شوهرت رو نگهدار 

والا ما هرچی می بینیم با یکی دوتا بچه قد و نیم قد دنبال طلاقن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخاطر دوزار ده شی و یک سقف همههههه کار میکنید شماها بچه اسباب بازیه براتونطرف داره رگباری به شوهره ف ...

یواشتر لطفا 

اکه پیامامو خونده باشی اتفاقا گفتم اگر مرد خوبیه چرا حق پدرشدن رو ازش گرفته  

تاپیک قفل بود رفتم تو تاپیک قبلش که باز بود حتی ازش پرسیدم که شوهرش چجور ادمیه و دوستش داره یانه 

و دلیل این همه فحش چیه 

شما نیاز نیست با این ادبیات زیبا درمورد من و زندگیم و افکار من اظهار نظر کنی  

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اره ۲ ماهه دارم تحمل میکنم روانی شدم همسایمون چندوقت پیش بهم هشدار داد جدی نگرفتم

بگو همسایتون سوری بیاد سر و صدا کنه و بحث راه بندازه اینم متوجه بشه بره

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

استارتر،من نظرات بقیه رو خوندم واقعا درست میگن،ولی هرکی یه راهکاری داده شما سریع گفتی خجالت میکشم فلان و... 

عزیزم اگر تاپیکت فیک نیست،یه فکری به حال خودت بکن ،اینهمه ادم دارن بهت میگن مخالفتت با موندن این خانم تو خونت رو بیان کن ولی تو همچنان داری میگی دلت میسوزه؟!جالبه! دلت واسه خودت و بچه هات که نمیتونن با آرامش زندگی کنن نمیسوزه؟؟

گریه میکنه خب بکنه ،بره خونه ی مادرش بمونه و بده سرکار خرجشو دربیاره،هرچی باشه مادرش دلسوز تر از بقیه س واسش...

درضمن،شما حاضری خودت سختی بکشی ولی طرف مقابلت گریه نکنه؟ اینطوری ادامه بدی خدایی نکرده خبرایی میشنوی که خودت گریه ت میگیره هاا از ما‌ گفتن.‌‌‌..

برای اخرین بار میگم، اگر خودت و زندگیت و بچه هات رو دوست داری،رو دروایسی رو ببوس بزار کنار،گاهی لازمه بزنی به سیم آخر تا خودت در امان باشی .

برو خیلی رک و پوست کنده بهش بگو :فلانی من ارامشم به هم ریخته،یه فکری بکن تا هفته بعد جمع کن برو از خونه ی من.

گریه کرد هم بگو گریه نکن این واقعیته،تا ابد که نمیتونی اینجا بمونی.

همسرت هم‌اگر‌مخالفت کرد باهاش برخورد کن.

بعضیا زبونِ خوش حالیشون نمیشه،وقتی این خانم مادر خودش تو روستا خونه زندگی داره،چرا آرامش شما رو ازتون میگیره؟ خجالت بکشی بلا نسبت عذر میخوام ولی آدمو سوار میشن...

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

اسی تو تاپیک قبلیت گفتی از 27 ماه پیش شوهرت چند روز دیگه میاد 

یک هفته گذشته هنوز نیومده شوهرت؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
یواشتر لطفا اکه پیامامو خونده باشی اتفاقا گفتم اگر مرد خوبیه چرا حق پدرشدن رو ازش گرفته تاپیک قفل ب ...

ادبیات تو خوبه بچه بیار 

بچه فقط پدر میخواد نمی بینی از شوهرش متنفره نمی بینی اصلا معلوم نیست قضیه دخترخاله ش مشخص نیست چی به چیه

از بابای بچه متنفره خودشم دوتا بچه داره بچه بیاره که چی بشه تلافی شوهره هم سر بچه ش خالی کنه زن بابا خانم 

ادبیات من کاملا درخور صحبتای شما هستش البته میدونم امثال شماها رو نمیشه کاری کزد مغزای کوچک زنگ زده تون تو مرحله بچه بیار شوهرت رو نگهدار گیر کرده فقط همینو فهمیده از زندگی

ولی کلی نگاه کنییه زنی که طلاق گرفته سرپناهی نداره بی پناهی خیلی سختهشمام کمکش کن نهایتا یکی براش پی ...

سرپناه نداره پنج تا داداش داره که پدر مادر داره که 

داداشاش مرد نیستن اگه نمیتونن سرپناهی واسه خواهرشون نباشن 

به اسی چه سرپناه دختر خاله شوهرش بشه 

بعدش بازم به اسی چه مربوطه یکی رو براش پیدا کنه 

مگه مکتب دارالشوهر یابی داره برای مطلقه ها کسی پیدا کنه 

لطفا شما نظر ندین هرجا خانما جم شدن شما مردا خودتون رو انداختین وسط

ادبیات تو خوبه بچه بیار بچه فقط پدر میخواد نمی بینی از شوهرش متنفره نمی بینی اصلا معلوم نیست قضیه دخ ...

باشه شما خوبی  

ترجیحم اینه با امثال شما هم کلام نشم لطفا ادمه ندین 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

چه کاربر و تاپیک عجیبیه! کلا همه چیز عجیبه دخترخاله شوهرش چندین ماه اینجاست شوهرش نیست بیرونش نمیکنه میگه بدرک عقدش کنه خیلی عجیبه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

شوهره یه جایی رو براش بگیرهزنی که طلاق گرفته .مظلومه

مظلومه خب به جهنم بره پیش خانوادش 

کسیکه شرایطش بد باشه مشهد و تهران نمیکنه ،میخواد پایتخت باشه خونه مردمم باشه خرجشم بدن مظلومه؟؟؟؟

اسی بندازش بیرون گناش گردن من