2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 289761 بازدید | 1579 پست
آخه اصلا بحث سر مطلقه یا مجرد بودن نیست مشکل اسی به خاطر وجود این خانم هست که در آینده براش مشکل آف ...

استارتر کاملا حق دارن و اون خانمم اصلا رفتارشون درست نیس امثال این خانم باعث میشن نگاه ها به کسایی که طلاق گرفتن بد میشه مشکل اینه که این تاپیک فرصتی شد که ی مشت عقده ای بی شخصیت به مطلقه ها کلی توهین کردن کی از فردای خودش خبر داره آخه 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

تاپیک بعدی اسی 

شوهرم من ودوتا بچه هامو انداخت بیرون و با زن صیغه ایش تو خونه مشغول خوشگذرونی .وای اسی بچه‌هاتم باز اواره میکنی اینجوری من خوندم ازین شوهرت نیستن چرا اینجوری تو بندازش بیرون پتیاره رو اهههه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین بهترین کار اینه شوهرت اومد خونه 

اگه ایرانسل داره 

ایرانسل من اگه همراه داره همراه من رو روی نصب کن  

بعد با شماره شوهرت نصبش کن فقط کد رو از گوشیش پاک کن نفهمه 

میفهمی با کی حرف زده به کی پیام داده 

اسی هنوز نیومده 😐

وای من بود زنه رو از موهاش میکشیدم از خونم شوتش میکردم بیرون این مسخره بازیا چیه 

احترامو

دل خوشو 

خالش انداختش بیرون اونوقت تو کاسه داغ تر اش شدی ک دلت به حالش بسوزه؟

باهاتون موافقم ولی نباید که تعمیم داد 

من ۲۱سالگی جدا شدم با روح و روان داغون با آرامبخش و قرص خواب می‌خوابیدم با اینکه پدر و برادرمم خیلی هوامو داشتن سر مسائل مالی ولی گفتم می‌خوام مستقل زندگی کنم برادرم برام خونه گرفت ولی نرفتم ده روز بعد طلاقم بازهم رفتم سرکار خونه گرفتم دانشگاه رفتم باشگاهمو اوکی کردم ولی هنوزم مسیر خونه تا سرکار برای من با گریه میگذره بقیه مقصر زندگی ما نیستن 

ولی حدس میزنم این خانوم خیلی نرمال نیستن آخه کدوم آدم عاقلی اینکارا رو می‌کنه 

من خونه پدر خودم بدون اجازه یخچال باز نمیکنم چ برسه خونه پسرخاله قطعا ایشون مشکل دارن و باید برن دکتر بهرحال ما از همه ماجرا خبر نداریم که

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

ببین بهترین کار اینه شوهرت اومد خونه اگه ایرانسل داره ایرانسل من اگه همراه داره همراه من رو روی نصب ...

ایرانسل من شوهرم روگوشی  خودم  نصب کردم.خودش نداره

کجاواسه تماسها باید برم‌هرکار میکنم سابقه تماس ها فقط دوتا تماس رو نشون میده