بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر منم 6سالشه همین مریضی رو داشت دکتر براش سرم داد و توی سرمش امپول تب برو ویتامین سی زد یه شربت کوریزان با شربت پلاژین کیدز و شربت ازیترومایسن داد هر 24 ساعت 4 سی سی و ایپوپروفن هر 8 ساعت سریع خوب شد
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خداروشکر ک خوب شدن برای پسرمنم شربت پلارژین نوشت ولی عفونتش بدجوره ک تبش قطع نمیشه 😔
ممنون انشالله پسر شما هم زود زود خوب میشه ببرش ازمایش خون بگیرن خدای نکرده عفونت نداشته باشه تو خونش بستری میکنن پسرم اینجوری شده بود دکتر 8 روز بستریش کرد تحت نظر خودشون دارو میدادن
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام، منم همین مشکل رو داشتم که تب بچه ام با استامینوفن پایین نمیومد. بردمش دکتر، تو مطب دکتر بروشور شیاف ایبوپروفن رو دیدم، از دکتر پرسیدم گفت که شیاف ایبوپروفن تازه اومده و برای تب هایی که با استامینوفن پایین نمیاد خیلی خوب جواب داده، استفاده کردم و واقعا عالی بود چون بچم ایبوپروفن خوراکی هم نمیخورد و تف میکرد بیرون... فقط یه نکته داره اونم اینکه واسه بچه کمتر از شش ماه نباید استفاده بشه