2777
2789
عنوان

به نظرتون صورت نچرال باکلاس‌تره یا صورت با عمل و ژل

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 118 پست
ول کن این خزعبلاتی همه شعار دادن بلدن هرجا دیدی لازمه برو عمل کن همینا که عملی میبینن آه آه پیفپیف م ...

حرفت کاملا اشتباهه و کاش بجای اینکه با حرص حرف بزنی قبلش کمی فکر کنی

خیلی از بازیگرای مطرح هستن که چهره انچنان خوبی ندارن ولی عمل نکردن پس پول ندارن؟!

اینکه یکی صرفا دوس نداره صورتشو دست کاری کنه یا خودشو همینجوری که هست دوست داره و تحت تاثیر حرفای بقیه و جامعه نمیره عمل نمیکنه ینی پول نداره؟!

به شخصه هم پولشو دارم هم دوس دارم عمل کنم ولی منتها خیلی وقته به این نتیجه رسیدم مهم اینه خودم خودمو دوس داشته باشم نه دیگران🙏🏻

به سلیقه ها احترام بزارید!!!!

متاهل🩷🍃

قیافه آدمای واقعا باکلاس رو نگاه کن. دلقکای اینستا و بازیگرا نه. ملکه‌ها و شاهزاده‌های کشورهای مختلف. زن‌های رئیس جمهور‌ها، بازیگرای کلاسیک...

قیافه عملی عجیب میبینی؟ بی عمل نیستنا همه خیلی ریز و طبیعی ایرادات کلی رو اصلاح کردن ولی الکی ژل نزدن یا دماغو شبیه سرسره نکردن. تمام تغییرات در راستای دلنشین شدن چهره و مثبت به نظر رسیدنه نه حتی زیبای عروسکی شدن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تمان سلیقه ها محترمه ولی من از چهره خیلی مصنوعی بدم میاد

من خودم لبمو ژل زدم ولی خیلی طبیعی خیلی یکی باید دقت کنه تا متوجه بشه 

بنظرم هر چیزی نرمالش که چهره رو رو به مصنوعی بودن نبره اشکال نداره و زیبا میکنه واقعا

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
قیافه آدمای واقعا باکلاس رو نگاه کن. دلقکای اینستا و بازیگرا نه. ملکه‌ها و شاهزاده‌های کشورهای مختلف ...

وایییی چقدر با نظرت موافقم ینی خدایی  گل گفتی 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
حرفت کاملا اشتباهه و کاش بجای اینکه با حرص حرف بزنی قبلش کمی فکر کنیخیلی از بازیگرای مطرح هستن که چه ...

یکی از دلایل این عملهای افراطی فقره. فقر مادی که به دنبالش فقر فرهنگی میاد و طرف میخواد نبود کلاس واقعی رو با شبیه کردن ظاهرش به افرادی که تو ذهنش شیکن؛ جبران کنه. یه دلیل برای حرفم همین که هزینه واقعا ناچیز عمل‌های زیبایی توی ایران براشون اونقدر زیاده که حتی در موردش حرف میزنن و مانعی برای انجام میبینن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ول کن این خزعبلاتی همه شعار دادن بلدن هرجا دیدی لازمه برو عمل کن همینا که عملی میبینن آه آه پیفپیف م ...

گلم خیلی حرفت بی ربط بود لابد هرکی نمیرع اندازه یه آفتابه ژل بزنه پول نداره اخه چه ربطی داشتتتتتتتتتتتتتت!!!!؟؟؟😐😐😐😐😂😂😂

یکی از دلایل این عملهای افراطی فقره. فقر مادی که به دنبالش فقر فرهنگی میاد و طرف میخواد نبود کلاس وا ...

به شخصه خودم دیدم طرف پول نداشت نون بخوره 

رفت وام گرفت و قرض کرد و کلی بدبختی پول جور کرد رفت دماغشو عمل کرد

با وجود اینکه واقعا میگم دماغش به حدی کوچیک و زیبا بود که هرکی میدیدش میگفت کجا عمل کردی

اما امثاله همین خانوم که طرز فکر به شدت وحشتناکی دارن باعث شد تحت تاثیر حرف و کنایه ها قرار بگیره و بره عمل کنه 

متاهل🩷🍃
حرفت کاملا اشتباهه و کاش بجای اینکه با حرص حرف بزنی قبلش کمی فکر کنیخیلی از بازیگرای مطرح هستن که چه ...

حرصی ندارم عزیزم 

هرکی توانش  داشته عمل کرده 

حتی اونای که فک میکنی عمل ندارن 

منتها مدل عملشون فرق داره 

بی‌پول میره ۲ملیون میده آرایشگر سرکوچه ژل لب میزنه از بغل شبیه اردک از جلو شبیه معذرت ک ،،،،،،،ون مرغ میشه پولدار میره جای درس درمون که قابل تشخیص نیس ژلش 

حرصی ندارم عزیزم هرکی توانش داشته عمل کرده حتی اونای که فک میکنی عمل ندارن منتها مدل عملشون فرق دار ...

خب درکل طرز فکر کاملا اشتباهی دارین

منی که لبام به مادرم رفته و نه ریزه نه خیلی درست پس نیاز ندارم ژل بزنم درسته؟!

یا وقتی بینیم ایرادی نداره و قوز و پولیپ و انحراف نداره چرا باید عمل کنم؟

منی که صورتم پر هست چه نیازی به تزریق چربی و بوتاکس و کوفت و زهر مار دارم؟

درسته بعضیا ناچارن و مجبور چون یه نواقصی دارن که بااینکارا رفع میشه

ولی شما رسما داری میگی اونی که کاملا نچراله چون پول نداره که این به شدت اشتباهه و خیلی خیلی میتونه رو یه شخصی که اعتماد بنفس نداره تاثیر منفی بذاره

متاهل🩷🍃
تمامی سلایق قابل احترامنولی سلیقه خودم با توجه به وضعیت الان نچرال هست

منم دوس ندارم دستکاری کنم صورتمو، از یه طرفم عمل بینی اگه خوب دربیاد خیلی چهره رو شیک میکنه

فکتو چیکار کردی؟

ازین قالبا گذاشتم که میله و کش داشت و دور سر بسته میشد، اون زمان بهش میگفتن ارتوپدی ولی یه اسم تخصصیم داره که نمیدونم

فک بالامو داد عقب‌تر، فک پایینمم عقب بود آورد جلوتر

ازین قالبا گذاشتم که میله و کش داشت و دور سر بسته میشد، اون زمان بهش میگفتن ارتوپدی ولی یه اسم تخصصی ...

اهاان

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
اگه بینی ت خوبه نکن طبیعی خوشگلتره بینی خوشفرملباتم اگه خیلی باریکه بزنپوستتم حتما فیشال برو🤍

بینیم خوبه‌ها، لامصب تو مدرسه ضربه دید، قد نصف عدس یه طرفش یه برآمدگی کوچیک درومد، از سه رخ سمت راستم مشخص میشه یه کم