2777
2789
عنوان

چرا همش آبروم جلو مردا میره

122 بازدید | 10 پست

سال سوم دبیرستان یه دبیر مرد داشتیم بعد چون دید من استرسیم بهم توجه و دلسوزی داشت،بماند که همکلاسیای بی جنبه چه حرفایی برام درآوردن در حالیکه اون بیچاره فقط دلش برام میسوخت،تا اینکه روز آخر سال یکی از بچه ها گفت خوراکی دارید؟ بعد من سر کلاس خوراکیو پرت کردم براش،بعد دیدم‌ این معلمه دیگه اصلا به من نگاه نکرد کاملا معلوم بود ازم ناراحت شده و اینکار از نظرش بی ادبی بوده،

سال چهارم دبیرستان هم یه معلم مرد داشتیم اون چون دید من باهوشم و درصدای شیمیمو خیلی خوب زدم و دید مثلا به فکر همکلاسیمم با من خوب بود مثلا یه دفعه دید خوابم میاد یکی از بچه های دلقک کلاسو گفت بیا بامزه بازی در بیار،میخواست منو سرحال کنه، تا اینکه آخر سال بعد عید که دیگه کلاس نداشتیم به شماره ی رو جزوش پیام دادم که راجب دانشگاه پردیس سوال بپرسم(آخه راجب این مورد یه چیزی گفته بود) بعد از رو غرور زیاد و بچگی بی ادبانه و گستاخانه جوابشو دادم بعد اون گفت اصلا از رفتارت خوشم نیومد، بعد یه بار دیگه پیام دادم‌معذرت خواهی کنم گفت تو مودب ترین و بهترین شاگرد من بودی چرا اونروز اون حرفا رو زدی،

تازگیم یه اتفاق دیگه تو مجازی برام افتاد که پسره باهام خوب بود آخرش آبروم جلوش رفت از چشمش افتادم و بهم گفت چقد بچگانه رفتار میکنی،

نمیدونم اونی که این مردا باهاش خوبن خود واقعیمم یا اونی که بی ادبی میکنه 😞

نمیدونم چرا ‌گاهی اوقات عقلمو از دست میدم😞😞😞،چرا خدا با من همچین میکنه

مجازات آدم دروغگو این نیست که کسی باورش نمی کند،بلکه این است که خودش هم نمی تواند حرف کسی را باور کند!!                                                        جرج برنارد شاو

به خاطر رفتارتون اینجوری هست از این به بعد قبل از هرکاری که می خواهی انجام بدی یکم فکر کن مثلاً خوراکی را می‌تونستی مودبانه به دوستت بدی نه پرتش کنی عجله نکن یه کم آرام باش

مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ

ربطی به خدا نداره 

دوم خود واقعیت رو نشناختی احتمالن از اونایی هستی تو موقعیت های متفاوت رفتار و اخلاقت کلن عوض میشه پس ایراد از تو نیست اونا مناسب تو نبودن چون از تو خوششون نمی اومده از برداشتی که ازت داشتن خوششون اومده 

بحث بعدی اینه خودت هم از رفتار هات خوشت نمیاد پس سعی کن تغییرش بدی نه ب خاطر بقیه به خاطر خودت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خاطر رفتارتون اینجوری هست از این به بعد قبل از هرکاری که می خواهی انجام بدی یکم فکر کن مثلاً خورا ...

میدونی اصن عقلم نکشید که این کار بی ادبیه،دختره خیلی ازم دور بود

مجازات آدم دروغگو این نیست که کسی باورش نمی کند،بلکه این است که خودش هم نمی تواند حرف کسی را باور کند!!                                                        جرج برنارد شاو

خط آخر متنت که گفتی چرا خدا با من اینجوری می‌کنه ...

عزیزم خدا چیکارت کرده دقیقا ؟ چرا همه چیو گردن خدا می‌ندازید

این هم خودش یه حرف بچگانه اس 

تو باید رو خودت کار کنی و سعی کنی پخته تر باشی

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

ربطی به خدا نداره دوم خود واقعیت رو نشناختی احتمالن از اونایی هستی تو موقعیت های متفاوت رفتار و اخلا ...

خب دستم خودم نیست،حس میکنم مغزن سرد شده عقلم کم شده

میدونی اصن عقلم نکشید که این کار بی ادبیه،دختره خیلی ازم دور بود

بله عزیزم می‌دونم دور بود می‌تونستی بلند شیک بگی بفرمایید عزیزم من دارم به این شکل فکر می کنم چون زود جواب میدید و واکنش میدی اینجوری هست چند روز تمرین کنید قبل اینکه کاری انجام بدید یکم آرام باش اصلا عجله نکنید🤍

مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ
خط آخر متنت که گفتی چرا خدا با من اینجوری می‌کنه ...عزیزم خدا چیکارت کرده دقیقا ؟ چرا همه چیو گردن خ ...

آخه من بدنم غلبه بلغم داره سردی شدید داره،میگم شاید مغزمم سرد شده که عقلم کم شده،خدا میتونست جلوی بیمار شدنمو بگیره

بله عزیزم می‌دونم دور بود می‌تونستی بلند شیک بگی بفرمایید عزیزم من دارم به این شکل فکر می کنم چون زو ...

باشه👌🏼👌🏼

آخه من بدنم غلبه بلغم داره سردی شدید داره،میگم شاید مغزمم سرد شده که عقلم کم شده،خدا میتونست جلوی بی ...

وای از دست تو 😐

خو خودت باید بفکر درمان خودت باشی و گرمیجات بخوری خدا که بهت اراده و اختیار داده تا خودت انجام بدیییی

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر