2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وسواس فکری بودم بعد دست و پا دراوردم ببین من اینجوری شدم دیگه که رفتار رومخی ببینم مثلانشستم اون طرف ...

شده تا حالا یک سناریو بسازی که تو اون سناریو تو زجر بکشی بعدشم به خاطر فشاری که اون سناریو بهت وارد کرده گریه کنی .....

احساس میکنم روانیم 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
وسواس فکری بودم بعد دست و پا دراوردم ببین من اینجوری شدم دیگه که رفتار رومخی ببینم مثلانشستم اون طرف ...

خیلی سخته مثلا الان من رو ی چیز مزخرف وسواس فکری گرفتم که اصن بلد نیستم توضیحش بدم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
خیلی سخته مثلا الان من رو ی چیز مزخرف وسواس فکری گرفتم که اصن بلد نیستم توضیحش بدم

درکت میکنم 

فکرمیکنی فکرای من خیلی با دلیل منطقی و فلانن ؟ 

همش یه سری موضوع بیخودو چرت و... 

حالا شاید اصلا وجودخارجی هم نداشته باشن 

...
اره زیاد معمولا اون کسی که مغلوبه تو ذهنم همیشه خودمم،چون تو واقعیت زورم به کسی نمیرسه ، یعنی نمیزار ...

منم دقیقا اینجوریم....

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
درکت میکنم فکرمیکنی فکرای من خیلی با دلیل منطقی و فلانن ؟ همش یه سری موضوع بیخودو چرت و... حالا شاید ...

وقتی این فکرا میان سراغمون باید چیکار کنیم؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

یه مدتی از دست شوهرم بابت خسیس بودن و بداخلاق بودنش خیلی خیلی ناراحت بودم  و داشتم به خودکشی خودم و بچه یکساله ام فکر می کردم.

مثلا فکر می کردم یه کاری کنم که تا ابد غم تو دلش باشه و روی خوشی رو نبینه در نتیجه پیش خودم گفتم برم ادارشون برم طبقه آخر  خودمو با پسر یکسالم بندازم پایین .

که خدا جور کرد رفتم سر کار و به کلی این فکر از ذهنم بیرون اومد .

الان میگم چقدر احمق بودم  این مردها نهایت عزاداریشون شاید یک ماه باشه فوری دنبال زن جدید می گردن و تشکیل خانواده جدید .

در حالیکه می بایست پیش خودم بگم من که قصد خودکشی دارم چرا اونو نکشم ؟  بعد اعدامم میکنن و منم می میرم حداقل انتقام گرفتم بعد موردم .

ولی الان عاقل شدم  و فقط سپردمش به خدای متعال .

این نیز بگذرد .....