میرید لیزر پوست که هزینه اش ۲۸۰۰ یا میرید سرم و کرم میخرید ؟؟؟ یا کلن بیخیال میشید البته اوضاع مالیمون زیاد خوب نییست ولی من رسیدن به خودمو دوست دارم حالا موندم این پول پس انداز کنم یا برم لیزر کنم
آبرسانم ۶۰۰ تومن یک و نیم ماه طول میکشه تموم شه واسه من
مرطوب کننده ام ۳۰۰ تومن این دوماهه تموم میشه
ضد آفتابم ۳۰۰ تومن که اینم دو ماهه توم میشه
شوینده ام ۵۰۰ تومن اینم دوماه طول میکشه تموم کنم
عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
ضد افتابتون بدون رنگه؟ من حس میکنم خیلی موثره ضد افتاب خوب
سلام بله
این ضد افتاب واقعاااا عالیه فیوژن واتر ایزدین ، بهترین صد آفتابی بوده که داشتم حتی از ضدآفتاب های کره ای بهتر بوده برام
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…