2777
2789
عنوان

شما اگه کمی منافذ داشته باشید

369 بازدید | 30 پست

میرید لیزر پوست که هزینه اش ۲۸۰۰ یا میرید سرم و کرم میخرید ؟؟؟ یا کلن بیخیال میشید البته اوضاع مالیمون زیاد خوب نییست ولی من رسیدن به خودمو دوست دارم حالا موندم این پول پس انداز کنم یا برم لیزر کنم 

فیشال ماهانه و روتین پوستی

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

اگه کمه که یا لیزرم نمیره یا مراقب پوستی بگیر یا پس انداز کن

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتون انجام دادید ؟؟ لیزر منافذ باز پوستی میگم

وقت نداشتم اما چون سریع جواب میده . راحت میشی بهتر از کرم هستش 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
روتین پوستی میترسم هزینه اش زیاد بشه .... الان لیزر زیاد به نظرت؟؟

اره ولی مثلا چند جلسه میخواد یا یک جلسه ؟

یک جلسه خوبه

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
فک کنم یک جلسه اوکی باشم چون منافذم زیاد نیست

واسه یه جلسه خوبه

اما ۵۰ درصد پوست که خوبه یانه روتین پوستی

که شامل چهار قلم اصلی میشه

شوینده ، آبرسان ، مرطوب کننده ، ضد آفتاب .

ممنونم ازت

🙏🏻🌱🤍

خواهش میکنم

شما این ۴ تا روتین میدونی قیمت مناسب یرای پوست چرب

من خودم پوستم چربه

شوینده که فوم صورت لافارر

آبرسان نوتروژینا

مرطوب کننده سینره

ضد آفتاب فلوئیدی مای استفاده میکنم

که هر دو سه ماهی تموم میشه و یکی یکی میخرم که بهم فشار نیاد و روزی یکی دوبار هم استفاده میکنم