2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عقیمه دادیم نخوردیم ولی متاسفانه نذاشتن بدیم فقرا خانواده همسر یه ۵۰ نفرن جمع شدن خوردن ، آبگوشت در ...

عزیزم عقیقه نبوده قربانی بوده عقیقه اصلا گوشتشو نباید بخورید ب همسرت بگو اگ میخوای بلا دور بشه اصلا ب خانوادت نگو و خودتون نباید لب بزنید و استخوناش باید چال بشه 

خدایا سپردم به تو 
شما اسمش رو هرچی دوست داری عزیزم بزار. نیازی به جلب توجه ندارم که چی بشه. حتی اگه مشکل یک نفر ح ...

میشه به منم کمک کنید مشکلم رو گفتم  بعد از اون شب زندگیم 

تغییر کرد به نظرتون  اجنه هستن 

یا تو هم ذهن منه 

قبلا هم یکی تو سایت گفت همزاد داری 

پسرم که فوت شد عقیقه گفتن بکن کردیم و از گوشتش نخوردیم

عزیرم عقیقه ب درد زنده ها میخوره برای حدا کردن بند اتصال اجنه ای ک در اثر سحر و جادو ب بند اتصالتون چسبیدن یا همزاد بد یا جن عاشق خواهشا برید تو پیج استاد کاوه یا شیخ کاوه بدید اون براتون عقیقه بزنه تو یوتیوبش برو کامل توضیح دادن 

خدایا سپردم به تو 
من بابام وقتی زنده بود با یه زن خراب معتاد رفیق شد و میخاست بگیرتش عاشقش شده بود بدجور ، اون زن ما ر ...

من در ص ۶۳ و بین ص ۱۷۰ تا ۱۸۵ ( دقیق یادم نیست ) در مورد حرز کبیر امام جواد علیه السلام مفصل توضیح دادم که حرز باید طبق مزاج اختری نوشته بشه تا اثر بزازه وگرنه اثر نمیزاره . 

این حرز [ و حرز صغیر امام جواد علیه السلام ] جلوگیری میکنه از سحر جدید ، تمدید سحر قبلی یا سحرهای قدیمی ، چشم زخم ، نفرین ، و ۸۰ تا خاصیت دیگه هم داره . { برای استفاده ی شخصی بازوبندش یا گزدنبندش " گردنبند جا دعایی " } 

+ حرز کبیر و صغیر ابی دجانه ( اگر برای ایتفاده ی شخصی هست باید طبق مزاج اختری باشه ؛ در غیر اینصورت اگه در باسلام و ترب پیدا نکردی = تابلوشو بخر  + تابلو حرز کبیر امام جواد علیه السلام مناسب خانه و محل کار : روی پوست آهو در باسبگلام و ترب هست .

روز نصب تابلو روز نحس نباشه ( روز قمر در عقرب ؛؛؛ و روز کیوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ) 

این از این 

*******&&&&&&******

اینم دستورهای انتقامِ شرعی از اون گیرنده ی جادو 

و دعای علوی مصری ( تو مفاتیح نیست ولی در برنامه ی بازار هست من نصبش کردم : در قسمت تنظیمات برنامه ی دعای علوی مصری فونت بزرگ یا بزرگتر رو انتخاب کن تا چشات اذیت نشه ) 

♦️♦️♦️ هم حرز ها ؛ هم سوره ها و ادعیه ی باطلی ؛ هم دستور های انتقام : اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش از روز دوم تا آخرِ عمر مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی ( در مورد زیارت عاشورا البته چون آخرش سجده میخواد پریود و جنب نباش ) 

روز نحس شامل روز قمر در عقرب ؛؛؛ و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن = به عنوان روز نحس هستند . 

تقویم ایام قمر در عقرب رو در پستهای قبلی گفتم . 

*** دعای علوی مصری : ( روز نحس نباشه ) : شب جمعه غسل جمعه کن بعد نماز شب بخون بعد دعای علوی مصری بخون بعد نماز صبح .

***&&&***&&&***&&&***

در مورد جادوگری که با اون زن دوسته

این اتفاق برا منم افتاد پام سوخت بددن هیج دلیلی یادمم نیس جایی خورده هنوز ردش هس

کار خودشونه😁

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

من بابام وقتی زنده بود با یه زن خراب معتاد رفیق شد و میخاست بگیرتش عاشقش شده بود بدجور ، اون زن ما ر ...

تکویر و انسان هم هر روز بخون " کمه زود تموم میشه " : جهت دفع همزاد کافر " همزاد شیطانی " 

+ آیات ۶۰ قاف ( ۲۰ دقیقه ای تموم میشه ) 

یا خداکسی این کار کرده بی دلیل مگه میشه اخه

تو خواب بودم که با حس سوزش پام بیدار شدم

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

تکویر و انسان هم هر روز بخون " کمه زود تموم میشه " : جهت دفع همزاد کافر " همزاد شیطانی " + آیات ۶۰ ق ...

برا بچه ترسو چه پیشنهاد میدین؟دختر بچه ۱۰ ساله به سن تکلیف هم رسیده اما خیلی استرسی و ترسوهه 

یه چیزی این بچه خیلی خاص به مادربزرگش علاقه داره اصلن عجیب .ممکنه تحت تاثیر دعا باشه؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

در مورد جادوگر 

۷۰ بار سوره ی فیل بخون به مدت ۷ روز ( شبی ۱۰ بار قبل خواب ) 

جادوگر را چه در خواب ببینی چه نبینی : برای اونم ۲ تا دستور انتقام گذاشتم انجام بده 

برا بچه ترسو چه پیشنهاد میدین؟دختر بچه ۱۰ ساله به سن تکلیف هم رسیده اما خیلی استرسی و ترسوهه یه چیزی ...

نه والا 

اونایی که به خودم مربوطه رو میدونم مثلا چله های باطلی ؛ حرزها ؛ چله های بخت گشا 

چون بستگی در ازدواج و رزق و روزی دارم