من در ص ۶۳ و بین ص ۱۷۰ تا ۱۸۵ ( دقیق یادم نیست ) در مورد حرز کبیر امام جواد علیه السلام مفصل توضیح دادم که حرز باید طبق مزاج اختری نوشته بشه تا اثر بزازه وگرنه اثر نمیزاره .
این حرز [ و حرز صغیر امام جواد علیه السلام ] جلوگیری میکنه از سحر جدید ، تمدید سحر قبلی یا سحرهای قدیمی ، چشم زخم ، نفرین ، و ۸۰ تا خاصیت دیگه هم داره . { برای استفاده ی شخصی بازوبندش یا گزدنبندش " گردنبند جا دعایی " }
+ حرز کبیر و صغیر ابی دجانه ( اگر برای ایتفاده ی شخصی هست باید طبق مزاج اختری باشه ؛ در غیر اینصورت اگه در باسلام و ترب پیدا نکردی = تابلوشو بخر + تابلو حرز کبیر امام جواد علیه السلام مناسب خانه و محل کار : روی پوست آهو در باسبگلام و ترب هست .
روز نصب تابلو روز نحس نباشه ( روز قمر در عقرب ؛؛؛ و روز کیوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن )
این از این
*******&&&&&&******
اینم دستورهای انتقامِ شرعی از اون گیرنده ی جادو
و دعای علوی مصری ( تو مفاتیح نیست ولی در برنامه ی بازار هست من نصبش کردم : در قسمت تنظیمات برنامه ی دعای علوی مصری فونت بزرگ یا بزرگتر رو انتخاب کن تا چشات اذیت نشه )
♦️♦️♦️ هم حرز ها ؛ هم سوره ها و ادعیه ی باطلی ؛ هم دستور های انتقام : اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش از روز دوم تا آخرِ عمر مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی ( در مورد زیارت عاشورا البته چون آخرش سجده میخواد پریود و جنب نباش )
روز نحس شامل روز قمر در عقرب ؛؛؛ و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن = به عنوان روز نحس هستند .
تقویم ایام قمر در عقرب رو در پستهای قبلی گفتم .
*** دعای علوی مصری : ( روز نحس نباشه ) : شب جمعه غسل جمعه کن بعد نماز شب بخون بعد دعای علوی مصری بخون بعد نماز صبح .
***&&&***&&&***&&&***
در مورد جادوگری که با اون زن دوسته