2777
2789
سفره ۷۲ تن چیه؟

ما از آش ۷۲ تن حاجت میگیریم ولی سفره اش نمیدونم چیه ، از ۷۲ تا خونه حبوبات وسایل آش جمع میکنیم شده یه قاشق عدس یا لوبیا بعد میپزیم خیلی حاجت میده

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 
ان شا الله توکل بر خدا اینام خوبه.و روضه ی حضرت مسلم بن عقیل ( ع ) را در خانه به تنهایی یا با اعضای ...

ممنون عزیزم انجام میدم توکل برخدا

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی روز ساعت ۱ ۲ شب بود با خواهر شوهرم داشتیم فیلم ترسناک میدیدیم ، فیلمش جوری بود ک جنه از لای در یا ...

یکی از فامیلامون همین جوری اجنه رو به خونش دعوت کرد 

تو فیلمای ترسناک اکثرا کارایی میکنن و ورد هایی گفته میشه که باعث دعوت اجنه هست این حرفو دعا نویس به فامیلمون گفته بود 

خلاصه نگاه نکنید مخصوصا اگه راجب احضار و ایناست داستانش 

سری که درد نداره رو دستمال نمیبندن

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عزیزم بیست و یک مرتبه آیت الکرسی قبل خواب بخون بوت کن ب سوارت و دخترت و صبح تا وقتی تو حاتی بیست و ی ...

پسرم که فوت شد عقیقه گفتن بکن کردیم و از گوشتش نخوردیم

میگم شما که چیز خای کلا بلد نیستی .ایناییم که به کاربر ها میگی رو خودمون بلدیم که اکثرشم توسایت ها ن ...

شما اسمش رو هرچی دوست داری عزیزم بزار.  نیازی به جلب توجه ندارم  که چی بشه.    حتی اگه مشکل یک نفر حل بشه برام کافیه  به گفته شما تو سایتا هست رجوع کنید اونجا.  دوستان معذورم از راهنمایی  از این کاربر آگاه به سایتا کمک بخواهید   در پناه حق

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
قبلنا دست و پامو زیاد حنا میشد شب هاالان خیلی ساله اتفاق نیفتاده

میگن تو این مواقع یا جن ها تو رو تو عروسیشون سهیم دونستن و به زودی پولدار میشی 

یا به عنوان عروس تو رو برگزیدن و خدایی نکرده اتفاقا بد در انتظارته 

حالا بشین ببین تو این سالها چه اتفاقی برات افتاده

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عزیزم بیست و یک مرتبه آیت الکرسی قبل خواب بخون بوت کن ب سوارت و دخترت و صبح تا وقتی تو حاتی بیست و ی ...

عقیمه دادیم نخوردیم ولی متاسفانه نذاشتن بدیم فقرا  خانواده همسر یه ۵۰ نفرن جمع شدن خوردن ، آبگوشت درست کردیم و طبق رسوم انجام دادیم ولی الان شرایطش رو ندارم نمیتونم یک کیلو گوشت بخرم ، ممنون که گفتی پس ۲۱ مرتبه آیت الکرسی قبل خواب ۲۱ مرتبه وقتی بیدار شدم تو جام ؟؟

میشه لطفا جواب منم بدی خیر ببینی الهی...از وقتی دوستمو برا دوست شوهرم معرفی کردم نمیدونم چه بر سر زندگیم اومد مطمئنم اون زن کاری کرده چون بعدحسادتشوفهمیدم واینکه برامون دعاگرفته چون قبلا اسم مادرامونومیپرسید منم اصلا اطلاع نداشتم وتو این باغانبودم که کسی دعامیگیره 

چه جالب اتفاقا چند روز پیشم داشتم پرونده جنایی میخوندم که یه زنی روحش میاد پیش مادرش میگه شوهرم منو ...

یه مدت پیش تو یک جاده دور از شهر بودیم که ورودی یکجا روستای دور افتاده بود و ما مقصدمون اونجا نبود ولی یکهو جیغ زدم ترمز کن شوهرم از ترس ترمز کرد ولی دیدم از روی یکی رد شد ولی کسی نبود بعد دیدم اون شخص داره هم منو نگاه میکنه هم جای دور سمت بیایون فهمیدم ممکنه روح کسی باشه که کشته باشنش اما ترسیدم به شوهرم گفتم بریم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
یه بار یه جفت دمپایی داشتم چشمم خورد بهشون دیدم به‌جای دوتا دمپایی یه تا بود یعنی یکی اضافه تر بود ا ...

من وقتی بچه بودم یه عروسکی داشتم از اینایی که شبیه بچه‌س این عروسکه جوراب و دستکش داشت 

چند بار دیدم به جای دو تا جوراب ۳ تا جورابه توی اتاق 

یا ۳ تا دستکش ولی نمیدونم واقعی بود یا خواب بود 

خیلیی حس بدی داشت 

حضرت علی رو صدا میزنم.پس اسمش هم بنویسم بچسبونم به دیوار میشه؟ بعضی وقتها اینجوری میشه میخوام سوره ب ...

میبینیش؟؟؟  من تا سن دوازده سالگی موجود میدیدم البته بعد ندیدمشون هم ازاراشون قطع نشد کابوس ب هم زدن روابط سیاه کردن من تو چشم همه اثراتشون بود ولی اینک شما با بچه هنوز میبینیش خیلی وحشتناکه حتما ی کاری کن عقیقه بزن از بند اتصالت جدا بشه سرچ کن گوگل شیخ کاوه برو یوتیوبش 

خدایا سپردم به تو