2777
2789
این قضیه برای چندسال پیشه ولی مامانم تازه بهم گفته، گفت یه روز صبح ازخواب پاشده دیده همه لباساش بالا ...

برای منم دقیقا این اتفاق افتاد همین یه ماه پیش صبح بلند شدم دیدم شلوار پام نیست  و شلوارم بالای سرم بود.  خیلی هنوز فکرم درگیرشه

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امتحانات الهی

چرا حامله نمیشم؟ و این امتحان کی تمام میشه خیلی ضرر کردیم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
ببین من کسایی رو از بزرگان دین اسم هاشونو شنیدم ک انسان های بسیار بزرگ و اولیا الهی بودن در حدی ک شا ...

چقدر قشنگ توضیح دادید 👍

Tunnel Vision                                                                  با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم.

جهت عزیز و محترم شدن نزد همه سوره حمد و آیت‌الکرسی بنویسید و به بازویه راست ببندید حتماً پوشش سبز رن ...

سلام عزیزم

لطفا بگو ما عید مسافرتمون میریم یا نه؟

همسرم خیلی مودی هست.

علتش نمیدونم چیه؟ چطور برطرف میشه

هدفم رسیدن به عشق واقعی است
چ خوب منم تازگیا هر چی‌رد بشه از دلم‌بگم‌اون اتفاق میوفته😁😂

نه من میتونم شخصیت افراد را با دیدنشون تشخیص بدم اکثرا هم درست میشه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
خواهر چهار سالم دوماه قبل از فوت مادرم بهش گفت مامان ما تصادف میکنیم و تو میمیری دقیقا هم همون شد😔

منم بچه جاریم ۴ سالشه از دیشب یکسره داره میگه بچت فوت می‌کنه  بهش هیچی نگفتم زیاد توجه نکردم باز امروز صبح موقع صبحانه هم گفت بچت فوت می‌کنه   خیلی فکرم درگیره

بچم ۸ ماهشه

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

یبار دخترم سه سالش اینا بود تعطیلات عید بود کنار خیابون اصلی شهر که ورودی شهر بود تصور کنید چقدر شلوغ بود اون موقع کنار خیابون نگه داشتیم دخترم داخل بود من و همسرم پشتمون به ماشین داشتیم خرید میکردیم یهو انگار یکی گردن منو چرخوند سمت ماشین دیدم دخترم پیاده شده داره می‌ره سمت ماشینا و خیابون اصلا نفهمیدم چطوری گرفتمش چطور شد من برگشتم نگاه کردم اگه دو دیقه دیر میدیم خدا میدونست بچم بین ماشینا چی به سرش میومد😔

۶ ماهه یک قرون شوهرم نیاورده خونه خیلی ضرر کردیم بدهی رو بدهی .... دلیلش چیه

والله یبار میگی بابام جن گیره .بعد میگی من با۶ .۷ تا جن ارتباط دارم .بعد یجا میگی ایا خونمون جن داره یانه .هردفه یه چی میگی ولی  خودت توهمه چی موندی .خب وقتی پدرت توخونه رمالی و جنگیری کنه هم بی رزق میشید هم مریض .هم بدبیاری 

لایک نکنید .توروخدا 
من ایقدر اذیت شدم من ی مدت خیلی بی ایمان شده بودم و جنا هم داشتن اذیتم میکردن خیلی ماجرا دارم اولیش ...

دشمنی از جنس بشر رفته پیش جادوگر موکَّل دار ( که موکَّل های شیطانی داره ؛ یعنی جن کافر ) و ازش خواسته بختتو ببنده 

اون اجنه هایی که هم می دیدی موکلای سحر بودن که پاشون به زندگیت باز شده.

♦️♦️♦️♦️♦️ احتمالاً  اسمت در دسته ی حادثه ساز " یا همون حادثه آفرین " قرار داره ( تمامیه ی طبقات ؛ فرقی نمیکنه )

دسته ی حادثه آفرین ؛ طبقه ی عالی 

دسته ی حادثه آفرین ؛ طبقه ی معمولی 

دسته ی حادثه آفرین ؛ طبقه ی متضرر 

( جادوهای سیاهِ جن آور فقط رو این دسته تاثیر میزاره ؛ چون این دسته : ارتعاش پایین و فرکانس ضعیفی دارن ) 

شما هر چقدر هم که فایلهای انگیزشی گوش بدی یا بخونی ( یکی از فایلهای انگیزشی : قرآن و ادعیه ی شرعی هست ) یه مدت کوتاه ازتعاشت میره بالا ( اما فقط همان یک مدت کوتاه ) بعد ارتعاشت از اسمت تاثیر میگیره و دوباره به همان نقطه ی اولیه برمیگردی . 

اسم یعنی ( اسمِ مستعارِ شخص + اسمِ مستعارِ مادرش ) . اسم مستعار اسمیه که شخص را اکثرا با آن اسم صدا می زنند " چه در شناسنامه آمده باشد چه نیامده باشد " و اسم شناسنامه ای را اگر صدا نززن تاثیری نداره . اسم مستعار اسمیه که بر زبان دور و اطرافیان جاری است و بر فضای زندگی و محیط زندگی تاثیر میزاره و دسته ی غالبِ شخص رو تشکیل میده (( همون ۱۲ دسته ))

***&&&***&&&***&&&***&&&***

منظور از اسم مستعار در ارتعاشِ نام : اسمیه که صدا میزنن 《 یعنی صدا می دهد 》: مثلا الهه صدای الاهه میده اما ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای  ِ  میده 

ادامه