وارد بشی درخواست با اوناست یک کلام بدون استاد وارد بشی. میشی بنده اونا
خب اگه بگم نه چی مجبورم که نمیکنن
وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی. ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من که کاری باهاشون ندارم😂چیزی هم ازشون نمیخوام فقط میخوام ببینمشون و اینکه چیکارا میتونن بکنن
وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی. ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
چه جالب اینو فکر نکرده بودم ولی این گفت هوا روشن بوده اگر حیوون میبود بازم میدیدم چی بچه رو ازم گرفته ،ولی بعد بچه غیب شده انگار ،خدا کنه واقعا کفتار باشه و خورده باشه چون دست جن بیوفته بدتر هست
من که کاری باهاشون ندارم😂چیزی هم ازشون نمیخوام فقط میخوام ببینمشون و اینکه چیکارا میتونن بکنن
تو وقتی بخوای اونارو ببینی راه رو براشون باز میکنی وارد دنیای انسان میشن و به راحتی هم نمیرن.بعدش ازت درخواست هایی میکنن که اگه انجام ندی خدای نکرده به خانوادت آسیب میزنن.یا موقع خواب اذیتت میکنن.
تو وقتی بخوای اونارو ببینی راه رو براشون باز میکنی وارد دنیای انسان میشن و به راحتی هم نمیرن.بعدش از ...
خب دوست دارم ببینمشون چه شکلی هست چه جوری هستن خیلی وقته دوست دارم ارتباط بگیریم باهاشون ولی نمیشه