یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب نمیخوام خارج بشم میخوام وارد بشم ولی نمیدونم چه طوری
بزار یه داستانه کوتاه بگم یه جوان تنومندی بود که دست به هر کاری میزد تا بتونه با اونا ارتباط برقرار کنه بعد از چند سال موفق شد پدر و مادرش رجوع کرده بودند جایه یکی از دوستان که صبح میره حمام. ظهر میره حمام. شب میره حمام. نیمه شب میره حمام الان فقط پوستش مونده. درس عبرتی شد. واسه بقیه دوستاش که دنبال این کارا بودن
بزار یه داستانه کوتاه بگم یه جوان تنومندی بود که دست به هر کاری میزد تا بتونه با اونا ارتباط برقرا ...
الان زنده س چیزی ازشون نمیخوام همینجوری دوست دارم
وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی. ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
اره. فکر کنم 3سال پیش بود اگه ازت درخواست رابطه کنن چی بهشون میگی
منظورت چه رابطه ی هست
من متاهلم
اگه منظورت ج سی هست میگم نه
وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی. ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰