2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باور نکردمولی بعضی اوقات آدم لازمه مطالعه کنه تا اعتقاداتش محکم تر بشه میخواستم منبعی که آنقدر به ...

مشخص بود که حرفاشون حالت فرقه گونه داره که توی این عصر خیلی زیاد شده

ولی خب آدمی شبیه ایشون هرچی هم بگید بازهم سر حرف خودشون هستن و حرفهای بالادستی هاشون رو تحویل میدن

در اولین پست های هم که گذاشتن خودشون اعتراف کردن که به قول خودشون این نیروهای نور و تاریکی رو که شامل موجودات اساطیری در این زمان میشه رو نمی بینم ولی بهش اعتقاد دارن

پس آدمی شبیه به ایشون که حتبچی به چشم ندیده حق آگاه سازی بقیه رو هم نداره 

من نیومدم اینجا خودمو سنمو و حرفامو بکسی اثبات کنم پس خودتونو برای ریپ زدن خسته نکنید و ب راهتون ادامه بدید از حرفای من یک نفرم بیدار بشه کافیه و من ماموریتمو انجام دادم ما لشگر نوریم و برای آگاهی اومدیم مارو بس ک با صدای ما یه نفر بیدار بشه و به دنیای زیبای بعدی بیپنده تا همین ثانیه هم خیلیا بیدار شدن 

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

دیواری کوتاه تر از من پیدا نکردی گل

عزیزم منظورم شما نبود کلی گفتم اینهمه دوستان مطالب عجیب گفتن دیگه گفتن وتکرار یه چیز بیش از حد خسته کننده میشه منظورم به همه بود عزیزم شما ناراحت نشو

یه شب من خواب دیدم که عروس شدم و لباس سفید تنمه ولی داماد رو تو خواب ندیدم صبح بیدار شدم داشتم خوابم ...

شماالان ازدواج کردین؟منوخواهرمم توخواب میبینیم ازدواج کرده ولی دامادنیست

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

خیلی خوندم ولی ترم یک ریاضی یک افتادماین مسئله هیچوقت برام حل نشد

خب چرا امتحانو خوب ندادی؟

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

میخواستم یه چیزی بگم.من خیلی دنبال این چیزا بودم که باهاشون ارتباط بگیرم خیلی خوشم میاد دو سه ساله ...

هرگز وارد نشید وارد شدید دیگه نمیتونی خارج بشی

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
یه داستان کوتاه بگم تقریبا ماله یه ساله پیشه

یه سوال داشتم ازتون بادعاگرفتن ازفالگیرمیشه جن عاشفوازبین بردیادورش کرد 

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم