2777
2789
منم چند سال یک جفت گوشواره طلام گم شد ، نفهمیدم کجا گم شد و کلا چی شد ، هر چ گشتم پیدا نشد

گوشواره سرویس منم گم شد .....

ولی این پلاک  بعد دوسال که گم شده بود و قیدشو

زده بودم ناگهانی و عجیب پیدا شد (کلی ذوق کردم) 

و عجیب باز هم غیب شد😅😖

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
نمیدونم شاید من ترسو نیستم تاثیر داشتهاصلا نمیترسم شبا کلا همه چراغها خاموشهباید تاریک باشه موقع خوا ...

اره درسته ولی اگر کسی خدایی نکرده کار منفی برات بکنه اینها باعث جذب سریعتر میشن

ان شاءالله که هیچ وقت پیش نیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرچی هم پیام دادید نخونده حذف کردم چون سطح انرژیتون خیلی پایینه کسی ک خواهان باشه با خوندن حرفام بید ...

ذهن تو عقب مونده و کوچیکه که با همه ساز میرقصی خانم دانا.

این بساط انرژیتم از این جا جمع کن حوصلتو ندارم

کردستان✌🏼🕊️
هرچی هم پیام دادید نخونده حذف کردم چون سطح انرژیتون خیلی پایینه کسی ک خواهان باشه با خوندن حرفام بید ...

سطح انرژی... بیا برو دیگه دخترم مگه نمیخواستی بری... اصلا اینجا و این سایت کلا مناسب سطح انرژی شما نیست تو این سن

واقعا ادم های اینجا خیلی سادن که میشینن به حرف های اینا گوش هم میدن... منبع مطالعه وجود داشت که تا ا ...

دقیقاااا کاملا با حرفات موافقم.من اصلا ادم مذهبی نیستم اصلا ولی کسی که بخواد به قران توهین کنه باهاش برخورد میکنم.اخه جوجه تو کی هستی که این کتاب مقدس ۱۴۰۰ساله رو زیر سوال ببری.

همون دیگه یه کوته فکر نشسته یه گروه تشکیل داده این احمقارو احمق تر کرده

کردستان✌🏼🕊️
هیچ جا یه دور همی برا خودشون دارن یکی نشسته اون بالا باور جدید به مردم تلقین میکنهمنبع کجا بود

من باور نکردم

ولی بعضی اوقات آدم لازمه مطالعه کنه تا اعتقاداتش محکم تر بشه 

میخواستم منبعی که آنقدر بهش استدلال می‌کنند رو بدونم 

که خب ظاهراً وجود نداره

البته بخشی از حرفاتون هم با باورهای دینی ما تا حدی جور در میومد

ولی خب دیگه اکثرش خیر 

دقیقاااا کاملا با حرفات موافقم.من اصلا ادم مذهبی نیستم اصلا ولی کسی که بخواد به قران توهین کنه باهاش ...

حالا اینا که الان بچه سالن من مطمئنم زیر 18 ساله هستن همه کسایی که این حرف ها رو میزنن... پس فردا بزرگ بشن اصلا یادشون نمیاد این فاز انرژی و دگم نباش و بیداری و فلان  ولی خب الکی میان جو اینجا رو بهم میریزن

من باور نکردمولی بعضی اوقات آدم لازمه مطالعه کنه تا اعتقاداتش محکم تر بشه میخواستم منبعی که آنقدر به ...

ببین عزیزم من الانم گفتم کلا ادم مذهبی نیستم ولی میدونم قران کتاب خیلی مقدسیه و نباید بهش توهین کرد هزار و چندین ساله این کتاب و کتاب های انجیل و تورات مردم ازشون پیروی میکنن و برای اکثرمون قابل احترام هستن.

حالا این خانم میاد همه ادیان رو زیر سوال میبره در واقع حرفش اینه دینی وجود نداره و شاید خدایی هم نیست.

حرفاش بچگونه بود.جوری حرف میزد انگار از اسمون اومده برای اگاه کردن ما و جالب ترش اینجا بود منبعیم نداشت حرفاش 

کردستان✌🏼🕊️
دروغم چیه چیزهای عجیب زیادی دیدم که این داستان در برابرش هیچه

دوست داشتی بقیش هم بگو 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲