2777
2789
😐😐الله اکبر اینو دیگه از کجات دراوردی

از جایی درنیاوردم واسه شما تعجب اوره واسه منم تا چند سال پیش تعجب اور بود از جایی اوردم ک منبعش موثقه شما میتونی قبول نکنی توی دستگاه ترنسلیت عبری زدم ربورسشو

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نیازی ب کلاس عرفان نیس توی کلاس عرفان این ماتریکس این چیزا رو اموزش نمیدن من با کسایی ارتباط دارم ک ...

باشه عزیزم موفق باشی ولی خب کاش همون ادما بهت یاد میدادن که تو دین و اعتقاد بقیه نظر ندی

کردستان✌🏼🕊️
یعنی کل تاپیک یک طرف ذهن خلاق وفکر باز شما یک طرف.

مرسی 😄♥️

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

اینجوری نیست که اتفاقات رو شما ببینی وگرنه همه رو میریزی بیرون، خیلی بندرت دیده میشه

منشورم اینه اتفاق عجیب و مشکوک، وحشتناک تابحال نیفتاده، چیزی هم ندیدیم

من تو خونه ام حتی آئینه هم زیاد دارم تو اتاق خوابم دقیقا کنار تختم تو حموم اتاق رو دیوار نصبه و پذیرایی

از جایی درنیاوردم واسه شما تعجب اوره واسه منم تا چند سال پیش تعجب اور بود از جایی اوردم ک منبعش موثق ...

درمورد چیزی که باورش نداری چرا تحقیق کردی خب؟؟

الان اومدی مردم رو آگاه کنی مثلا😂

کردستان✌🏼🕊️
نه بابا اگه اب رفته بود بقیه جاهاشم باید تنگ میشد لامصب فیته فیته😂😂😂

من یک لباسم کلا غیب شد ، نفهمیدم چی شد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
حالا اعتقاد تو اینه چیکار به بقیه داری موسی به دین خود عیسی هم به دین خود.تاوقتی اعتقادات کسی به بقی ...

خب بحث همینه اره اینجاشو درست میگی اسیب،،،مشکل اینجاس ک همین دینه ک همه رو بیچاره کرده و ب کل دنیا اسیب رسونده بحثو بازش نمیکنم ولی تو خودت بتنهایی تحقیق کن میبینی چ اسیب هایی رسونده بحثو بازش نمیکنم تاپیک بنده خدا میترکه همینجا میبندمش و ادامه نمیدم فقط بدونید وقت تمامه.

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

یبار ساعت ۳ شب  بود اول از خواب پریدم یه سایه دیدم که زود رفت 

یک ساعت بعد به طرز وحشتناکی با گریه باشدم گریه هام خشک شده بود رو صورت شبی قطره یخ زده و من از آینت ندیدم داشتم خودمو از بالا میدیدم

یک پلاک طلا داشتم دوسال گم شده بودبعد یک‌روز صبح دقیق جلوی پام تو اتاق ظاهر شدگذاشتمش توی جعبه طلاها ...

منم چند سال یک جفت گوشواره طلام گم شد ، نفهمیدم کجا گم شد و کلا چی شد ، هر چ گشتم پیدا نشد

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خداروشکر

نمیدونم شاید من ترسو نیستم تاثیر داشته

اصلا نمیترسم شبا کلا همه چراغها خاموشه

باید تاریک باشه موقع خوابم، 

برقها میره نهایت یه شمع

ترسو و نترس بودن هم تاثیر داره میگن