از جایی درنیاوردم واسه شما تعجب اوره واسه منم تا چند سال پیش تعجب اور بود از جایی اوردم ک منبعش موثقه شما میتونی قبول نکنی توی دستگاه ترنسلیت عبری زدم ربورسشو
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه بابا اگه اب رفته بود بقیه جاهاشم باید تنگ میشد لامصب فیته فیته😂😂😂
من یک لباسم کلا غیب شد ، نفهمیدم چی شد
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
حالا اعتقاد تو اینه چیکار به بقیه داری موسی به دین خود عیسی هم به دین خود.تاوقتی اعتقادات کسی به بقی ...
خب بحث همینه اره اینجاشو درست میگی اسیب،،،مشکل اینجاس ک همین دینه ک همه رو بیچاره کرده و ب کل دنیا اسیب رسونده بحثو بازش نمیکنم ولی تو خودت بتنهایی تحقیق کن میبینی چ اسیب هایی رسونده بحثو بازش نمیکنم تاپیک بنده خدا میترکه همینجا میبندمش و ادامه نمیدم فقط بدونید وقت تمامه.
یک پلاک طلا داشتم دوسال گم شده بودبعد یکروز صبح دقیق جلوی پام تو اتاق ظاهر شدگذاشتمش توی جعبه طلاها ...
منم چند سال یک جفت گوشواره طلام گم شد ، نفهمیدم کجا گم شد و کلا چی شد ، هر چ گشتم پیدا نشد
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...