2777
2789

چطور اون روز ک سیم ماشین لباسشویی از برق کشیدم ماشین لباسشویی یک سری لباس شست ...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پول نداشتم با ماشین برم خونه ،هی میشمردم میدیدم پول ندارم ،گفتم خدایا خسته ام اصن دست بلند کنم یه ماشین منو ببره بالا ،بعد گفتم یبار دیگه دست میکنم تو جیبم خدایا خودت درستش کنم ،دیدم پولم اندازه شد ،خداشاهده ده بار شمرده بودم جور نمیشد ،دیگه با خوشحالی سوار تاکسی شدم 😂

و اتفاقات ماورایی ک گفتنش فایده ندارد، چون کسی باور نمیکنه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
یه شب بقیه خواب بودن . من و خواهرم تو اتاق بودیم چراغ خواب هم روشن کرده بودیم و اتاق یه کوچولو روشن ...

اجنه از عروسکها به عنوان کالبدشون استفاده می کنن، برای همین میگن تو خونه مجسمه و عروسک نگه ندارید

اسمتو از گوکل ترنسلیت برداشتی؟😐

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
بنظرم کسی که به‌چیزی اعتقاد نداره نباید درموردش نظر بده قران کتاب مقدسیه.من خودم نه نماز میخونم نه ر ...

تهمت نیس واقعا کمی تفکر بد نیس اصلا من دارم بقول شما تهمت میزنم برو دنبال حرفی ک میشنوی کورکورانه یچیزو قبول نکن یا رد نکن من یه زمانی تمام کارایی ک میگی نمیکنی و میکردم اما رفتم دنبالش و ب این معنا رسیدم دیگ زمان این چیزا گذشته جواب کسی رو هم نمیدم خودتون بهش میرسید ک امیدوارم دیر نشده باشه

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

کلاس عرفان میری؟؟

نیازی ب کلاس عرفان نیس توی کلاس عرفان این ماتریکس این چیزا رو اموزش نمیدن من با کسایی ارتباط دارم ک خیلی از کلاس عرفان بالاترن اما شما فکر کلاس عرفان میرم

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

تهمت نیس واقعا کمی تفکر بد نیس اصلا من دارم بقول شما تهمت میزنم برو دنبال حرفی ک میشنوی کورکورانه یچ ...

حالا اعتقاد تو اینه چیکار به بقیه داری موسی به دین خود عیسی هم به دین خود.

تاوقتی اعتقادات کسی به بقیه آسیب نرسونه چه فرقی داره چی پرستش میکنه و بر چه باوریه.

کردستان✌🏼🕊️