2777
2789
عنوان

میخام جدا بشم از همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 70 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نظراتتون رو بگید میخونم. از یه طرفی میگم صبر کنم ولی خیلی وقیح شده روم وایمیسته میگه میخام ص یغه کنم

حتما جدا شو و اگر چیزی ب نامشه همین اول کاری مهریه رو درخواست بده ک چیزی نتونه ب نام کسی بزنه ی وکیل حاذق بگیر شک نکن بیشتر از اینها باید پرداخت کنه و مهریه ت رو بده

مینیمال 
تو توافق نامه بنویسن بازم میتونه در بره؟

با وکیل مشورت کن ببین این توافقنامه جنبه حقوقی داره که اگر بهش پایبند نبود بشه ازش شکایت کرد، من بیشتر از زن دومش میترسم خودت میدونی یه زن میتونه چطوری مغز به مرد رو شستشو بده، میتونه اصلا گم و گور بشه دست شما باش نرسه

150 هم برا مستاجر ها وام میدن میتونی اونم برداری،اگه بتونی یه کاری پیدای کنی بالای 10 میلیون اره میت ...

آره ۱۵۰ میدن بجاش باید ۳۰۰ برگردونی

شما ۳۰۰ میلیون رو یکساله میتونی بدی؟

سال بعد چی

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

بخدای احد و واحد کارهایی در حقش کردم که الان میسوزم پدرشو از زندان آزاد کردم سند خونه پدرم گذاشتم ده سال پیش. همه جوره کنارش بودم قیافه ظاهریمم خوبه جدا بشم شاید ازدواجم بتونم بکنم  اما منو انگار زنجیر کردن تو این خونه

خدا یار باشد😍😍
آره ۱۵۰ میدن بجاش باید ۳۰۰ برگردونیشما ۳۰۰ میلیون رو یکساله میتونی بدی؟سال بعد چی

خیلی سخته حق داری منم خیلی میترسم. نهایتش نتونم جور کنم میرم خونه پدرم. اما الان نمیتونم بذم چون شرایط اونجا هم جور نیست

خدا یار باشد😍😍
آره ۱۵۰ میدن بجاش باید ۳۰۰ برگردونیشما ۳۰۰ میلیون رو یکساله میتونی بدی؟سال بعد چی

یک ساله نیست دوست عزیز 5ساله هرماهی 5تومان برا کسی که بالای 20 تومان درامد داره درکل بد نیست 

خیلی سخته حق داری منم خیلی میترسم. نهایتش نتونم جور کنم میرم خونه پدرم. اما الان نمیتونم بذم چون شرا ...

اره عزیزم خیلیییی سخته

مگه اینکه کلا قیدشو بزنی و باهاش رابطه نداشته باشی بمونی فقط برای خودت پسرت زندگی کنی

‌درآمدها خیلییی کمه و مخارج بشدت بالا 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
یک ساله نیست دوست عزیز 5ساله هرماهی 5تومان برا کسی که بالای 20 تومان درامد داره درکل بد نیست

20تومن درآمد ندارم که.فقط میتونم تو مدرسه غیر دولتی آموزش بدم اوناههم حقوق خیلی پایینی میدن

خدا یار باشد😍😍