2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه گناه حالتو خوب کنه نشانه سنگینیه

خب منم گناه گاهی حالم خوب میکنه..گاهی ن..متوسطم..ولی پاکسازی کردم مثلا..یعنی الکیه؟؟

رنگم خیلی روشن شده ..ی عالم رفتم خیلی خوب بود..طلسم داشتم ۳ تا..گفت تموم شده ولی ۳الی ۶ ماه طول داره بیایی رو مدار.. والا نمیدونم..الان چی کنم

حالا یه وقتهایی اونا میان سراغ آدم.ولی اینکه تو بری سراغشون خطرناکه.قیافه های کریهی دارن.ترسناکن.چشم ...

خب بعضیاشون خوشگلم مگه نه😂

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
خب بعضیاشون خوشگلم مگه نه😂

خوشگلن

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
توصیفت عالیه.🤣🤣🤣

من یبار خواب بودم تو خواب و بیداری سه تا توپ ژله ایی معلق شفاف با رگه های سیاه با سرعت خوردن رو سینه م ولی نتونستن وارد بدنم بشن و فرار کردن البته اینم بگم که حرز امیرالمومنین همرام بود یعنی اونا چس بودن؟

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️

فقط یه سوال دارم چرا تو قران اون قسمتی که درمورد لیلیثه حذف شده اشاره هایی هست ولی انگاری یکی از قصد اون قسمتو حذف کرده

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد