2777
2789

ببخشید بابت سوالام ایشالا هیچکس داغ نبینه 

ولی الان واقعا نمیتونم تشخیص بدم مرگ فرزندتون براتون سخت تره یا اگه گناهکار باشه ؟

برگشت به آزادی🕊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قطعا اشتباهش رو

واقعا؟؟پس چرا مامانم من برعکسه؟؟

چرا وقتی دست به خودکشی هم زدم آنچنان عصبانی نشد اما وقتی فهمید یکار بد کردم خیلی عصبانی تر شد؟

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

واقعا؟؟پس چرا مامانم من برعکسه؟؟چرا وقتی دست به خودکشی هم زدم آنچنان عصبانی نشد اما وقتی فهمید یکار ...

مامان منم همینطوره🥲😅

ولی خب من خودم فکر کنم هر گناهی باشه بفهمم بهتر از مرگ عزیزمه

اشتباه نابخشودنی یعنی چی مثلا؟؟

بدون عقد با نامزدش رابطه داشته پسره بره بگه به خانواده دختر دلیل جداییشون هم مشکل روانی پسره ، که هم دختررو کتک زده هم دم به دقیقه عکس و فیلم میخواست و دائم دختر رو مجبور می‌کرد تن به خواسته هاش بده با تهدید به اینکه خودشو میکشه حتی دروغ های شاخ دار گفته که تومور داره و ... عکس اعلامیه تحریم رو بفرسته برا دختره  ...  و معلوم شه قبلا هرویین می‌کشیده 

برگشت به آزادی🕊

مادر من با مرگبیتعارف، جوری باهات احمقانه و نسنجیده رفتار میکنه ک‌خودت ب مرگ راضی باشی تا زندگی

بله منم حس میکنم مادرم بفهمه چیکار کردم خودش آرزوی مرگمو میکنه درحالی که هیچی ندونه و بمیره باعزت تر و عزیزترم 

برگشت به آزادی🕊

بدون عقد با نامزدش رابطه داشته پسره بره بگه به خانواده دختر دلیل جداییشون هم مشکل روانی پسره ، که هم ...

اگه دختر من باشه خودم سریع تر طلاقشو میگیرم چه باکره باشه چه نباشه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂