2777
2789
عنوان

ترجیح میدین بچتون بمیره یا یک اشتباه نابخشودنی اش رو بفهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 27 پست
بدون عقد با نامزدش رابطه داشته پسره بره بگه به خانواده دختر دلیل جداییشون هم مشکل روانی پسره ، که هم ...

درکت میکنم حتما الان تو فشار خیلی خیلی زیادی هستی

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدون عقد با نامزدش رابطه داشته پسره بره بگه به خانواده دختر دلیل جداییشون هم مشکل روانی پسره ، که هم ...

والا من نمیفهمم گناه نابخشودنی سمت کی بوده؟ من با نامزدم رابطه داشتم ازدواجم کردیم زندگیمونم عالیه. قبل نامزدی هم یک سال با هم زنذگی کردیم. ۷ میلیارد ادم توو جهان رابطه دارن مشکلش چیه؟ 

گناه نابخشودنی فرهنگ اشتباه ماست. هیچ ایرادی توو این موضوع وجود نداره

گناه نابخشودنی چیزی مثل تجاوز یا تجاوز به کودک یا قاچاق انسان و … هست که اونم تقاصش مرگ نیست. باید تنبیه بشن یا عقیم بشن یا مشابه این موارد

چرا الکی خودتو عذاب میدی؟ بلا ملا سر خودت نیاری!!

هرشب آرزوی مرگ دارم

میفهمم احساس تنهایی داری

احساس ضعف

استرس دارای هر لحظه 

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

والا من نمیفهمم گناه نابخشودنی سمت کی بوده؟ من با نامزدم رابطه داشتم ازدواجم کردیم زندگیمونم عالیه. ...

پدر مادرم همچین تفکری ندارن 

مشاورم بهم میگفت رابطه داشتنت شخصیه و کسی که باهاش بودی اشتباه بوده 

مادرم خیلی مذهبیه ، بفهمه ازم متنفر میشه 

پدرم اندازه مادرم متنفر نمیشه ولی ناامید میشه

برگشت به آزادی🕊

میفهمم احساس تنهایی داریاحساس ضعفاسترس دارای هر لحظه

مثل یه زندانی محکوم به اعدامم که تاریخ اعدامشو نمیدونه ، گوشی مادر پدرمو گزاشتم کنارم با هر پیامی که میاد کل وجودم میلرزه 💔

برگشت به آزادی🕊

مثل یه زندانی محکوم به اعدامم که تاریخ اعدامشو نمیدونه ، گوشی مادر پدرمو گزاشتم کنارم با هر پیامی که ...

وای چقدر میفهممت دختر چقدر میفهممت

پدر مادرم همچین تفکری ندارن مشاورم بهم میگفت رابطه داشتنت شخصیه و کسی که باهاش بودی اشتباه بوده مادر ...

عزیزم تو ادم بالغی و اختیار تصمیم‌گیری برای بدن خودت رو داری. این سایت خیلی محافظه‌کارانه‌ست و بهت میپرن

ولی اصلا راه علمی برای تشخیص بکارت وجود نداره همینو انگلیسی سرچ بزن

Is there a scientific way to determine women’s virginity?

پرده بکارت یه غشا نازکه که همون اول هم سوراخ داره و گه نه چجوری خون ازت میاد؟؟ کلا این بکارت و دوختن و … اینا هم برای ترسوندن دخترا ساختن. همین ماه پیش دختری توو توییتر عکس گذاشت که رابطه داشت و ماما ازش پرسیده بود رابطه داشتی اینم گفت نه گواهی بکارتم داده بود

ارزش تو به عنوان یه انسان خیلی بالاتر از یه غشا وسط پاته.

بهش بگو هر کاری میخوای کن. و اگه از خونوادت میترسی، کلا بزن زیرش

عکس و فیلم داره ازت؟؟

عزیزم تو ادم بالغی و اختیار تصمیم‌گیری برای بدن خودت رو داری. این سایت خیلی محافظه‌کارانه‌ست و بهت م ...

با همه اینا موافقم همرو میدونم 

فقط از فهمیدن پدر مادرم میترسم واقعا 

همین که از یه آدم سایکو جدا شدم خیلی برام سخت بود چون طبق نظر روانشناسم دستکاری ذهنی و تکنیک عاطفی و تهدید کرده منو دائم 

از تهدیداش خسته شدم روانم کم اورده 💔

فیلم و عکسی نداره ازم 

برگشت به آزادی🕊

با همه اینا موافقم همرو میدونم فقط از فهمیدن پدر مادرم میترسم واقعا همین که از یه آدم سایکو جدا شدم ...

بهش بگو هر کار میخواد بکنه و بزن زیر همه چی

به خونواده‌ت بگو من این ادمو میشناختم باهاش بیرون اینا هم رفتم ولی اینارو میگه که ازم اخاذی کنه.

تو هم هیچ اشتباهی نکردی و خودتو سرزنش نکن

واسه دشمنم هم نمیخوام این وضعو. خدا به دلت آرامش بده گلم 💖

همچنین عزیزدلم

اگر میتونی از توی گوشی مامان و بابات بلاکش کن