2777
2789
عنوان

شوهرم روز زن کارو نخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 3658 بازدید | 226 پست

تو تولد نمیگیری انتظار داری 

من روز مرد روز سالگرد روز تولدش هم کادو میگیرم هم کیک هم خونه رو دیزاین میکنم ولی شوهرم همرو میپیچونه یا میگه یادم رفت یا میگه دستم خالیه 

امشب گل که نگرفت هیچ کلا یه پیام خشک و خالی هم نداد خیلی دلم شکست بعد اینهمه سال باز روش میشه دست خالی بیاد 😔💔

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو منی یا من توام البته من توقع گل اینا نداشتم قرار بود شام بریم بیرون شوهرم گفت الان بریم بیرون فلا ...

من دیگه وسطاش بخاطر پسرم کوتاه اومدم خیلی گریه کرد

برنامه ریزی کرده بود پیتزا بخوره 

گفتم بدرک ارزش نداره پسرم ناراحت شه آشتی کردم

فردا حتما پسرتون ببر بیرون گناه داره بچه

آره🤣🫥حالا مادرشوهرم میگه به بقیه بچه ها کم دادم نگه داشتم واست بازم بیا بخور...گفتم من غلط کنم دیگ ...

من آسم دارم بادوم زمینی میخورم تنگی نفس میگیرم 

بادوم هندی حیف بود بهش آلرژی پیدا کردی 😅

الهی زودتر خوب بشی 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگم گلم میخرید دوروز دیگ خشک میشد یه چن وقت این ور اون ور میکردی مینداختی سطل آشغال جز اینه

کاش عیدتون اینطوری خراب نمیکردی

من خودم هیچ وقت توقع نداشتم وقتی کل سال هرچی نیاز دارم برام تهیه میکنه واینقدر زحمت کش ،همه کار میکنه که ما راحت زندگی کنیم دلم نمیاد برای یه شب و پز دادن به اطرافیان که فلان کادو رو گرفتم اوقاتش تلخ کنم

سلامتیش خودش یه کادو 😊

خانمای عزیز توقعتون کم کنین زندگیتون شیرین

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو تولد نمیگیری انتظار داری من روز مرد روز سالگرد روز تولدش هم کادو میگیرم هم کیک هم خونه رو دیزاین ...

ببین تولدش بد موقعیت تو عید

ما همش سفریم تبریک میگم کادو میخرم ولی کیک نمیگیرم

پول ماهانه میده همیشهبحث من پول نیست بحث یه کادو کوچکه

میدونم عزیزم همه ما دوس داریم کادو بگیریم ولی رفتار شما درست نبود میتونستی خیلی بهتر رفتار کنی

با خوشحالی شام میرفتی بیرون بعد ازش تشکر می کردی می گفتی خیلی حالم خوب شد تبریک گفتی و منو بیرون آوردی. وقتی بهم گل هم میدی حالم خیلی بهتر  میشه‌.  مطمئن باش دفعه بعد یا همون شب گل هم برات میخرید

من آسم دارم بادوم زمینی میخورم تنگی نفس میگیرم بادوم هندی حیف بود بهش آلرژی پیدا کردی 😅الهی زودتر خ ...

🤣🤣🤣من به همه چی آلرژی دارم

پسته خشک و خام رو با دست بخورم آلرژی میگیرم

یا گردو رو با دست بشکونم اون پوست سخاش آلرژی میده