2777
2789
بله عزیزم گرون زدهشما برو توی برنامه اسنپ قسمت فروشگاه. سرچ کن امین زر سکه پارسیان هارو برات نشون می ...

سلام عزیزم خوبین 

ی سوال پرسیده بودم چن تا از دوستان لطف کردن جواب دادن دوس داشتم نظر شما هم بدونم اگر ممکنه. 

عزیزم ما دو تا وام داریم ک داخل این حسابا پول بلوکه شده 

ماه بعد اگر تسویه بزنیم با اون پول یلوکه شده  تسویه انجام میشه  و ی مقدار از قسط هامون کم میشه و راحت میشیم چون برا خرجی واقعا کم میاریم. اما ب سختی داریم میگذرونیم 

اگر تسویه نزنیم تا برج 4 سال دیگه خودشون تموم میشن و اون مبلغ بلوکه شده حدود چهار میلیونم هس برامون میمونه 

و صبر هم کنیم بهرحال افزایش حقوق سال اینده هم هس و میگذره بهرحال 

نظرتون چیه ارزش داره صبر کنیم یا تصویه کنیم؟ 

@ارشیدا۹۰ نظر شما چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبین ی سوال پرسیده بودم چن تا از دوستان لطف کردن جواب دادن دوس داشتم نظر شما هم بدونم اگ ...

عزیزم من اگه جای شما بودم تسویه میزدم این ۳ماه میگذشت چون  شب عید هزینه داره هم خوردوخوراک و لباس و.. 

اما از فروردین که حقوقا افزایش پیدا میکرد حتما حداقل اندازه ی همون قسط وام یا اگه بیشترم شد که چه بهتر،طلا میخریدم

اگه عیدی پاداش هم میگیرین که یه مبلغیش رو پس انداز کنین

فکر کنم ۴۹۸۰ بودبله اجرت رو کرم میکنه و تبدیل به طلا میشه

ممنون از نظرتون رو پست قبل. 

مگر چهارتومن واریزی اتون تقسیم بر تابلو طلا نمیشه ک بعد براتون رسید بزنه؟ 

چون من اینجوری تو  ی صندوق طلا حساب دارم اما اجرت رو موقع برداشتن طلای فیزیکی حساب میکنه برام. 

مثلا من چهار تومن واریز کنم با همین تابلویی ک شما گفتین میشه..٫۸۰۳۲ سوت 

اما حساب شما انگار بیشتر شده با اینکه میگین اجرتم کم میکنه ؟ چجوریه؟

عزیزم واسه ثبت نام مادران اگه سند ماشین به اسمت باشه هم میتونی ثبت نام کنی؟

خواهرم ۲ سال پیش گرفت ماشبن به نامش بود گواهینامه هم نداشت

بخشنامه رو بخون و از نمایندگی بپرس

الانم همکارم ثبت نام کرده و ماشین به نامش هست

ممنون از نظرتون رو پست قبل. مگر چهارتومن واریزی اتون تقسیم بر تابلو طلا نمیشه ک بعد براتون رسید بزنه ...

عزیزم الان مثلا طلا گرمی ۵تومنه

منم ۵تومن واریز میکنم میاد ۳.۵ درصد سودشو کم میکنه مثلا میشه ۹۰۰ سوت(حساب نکردم مثال عرض میکنم مقدارو)

بعد من ۹۰۰ سوت طلا دارم 

البته اینم بگم طلاهای بدون اجرت رو با ۳.۵ درصد میفروشن طلای نو ۶تا ۱۱درصد

ینی اگه خوام طلای بدون کارمزد بردارم که اوکیه چون کارمزدو قبلش دادم اما از ۷درصدیا انتخاب کنم اون ۳.۵ درصد باقیمونده رو پرداخت میکنم

من ظهر براشون ریختم دقیق نمیدونم گرمی چند بود چون اونا لحظه ای قیمت میگیرن شاید یکم بالا پایین شده

عزیزم شما چقدر ازاستگنپ استفاده می‌کنی بهت اعتبار میده به من نمیده هیچی

عزیزم بر اولین بار از برنامه اسنپ ماشین و اسنپ فود تو یکماه چند بار استفاده کن اعتبارت بازشه

بعد هر بار که اعتبار میده از همون اول استفاده کنی  بموقع تسویه کنی بر دفعات بعد همینطور مبلغش میره بالا 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده