2777
2789

دو ردیف آخر رو اصلا نمیتونست بگه

بهم برگه دادن که باید بره پیش متخصص

خیلی ناراحتم

یعتی ممکنه خوب بشه؟

پسرم لاغر و ضعیفه من باهمه چیش کنار اومدم ولی دیگه نمیتونم با چشمهای ضعیف کنار بیام

ای خدا خودت درستش کن

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰

ببر دکتر توروخدا انقدر هم آیه یاس نخون نهایت عینک میزنه یا میگه تنبلی هست که بعد یه مدت رعایت اوکی میشه.ازالان براش عینک رو بد و سخت جلوه نده

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی مشکل مشابه داشته بعدها حل بشه و بچش عینک نخواد بزنه؟

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰
ای بابا این حرص خوردن نداره فوقش چن سال عینک میزن بعدشم میره لیزیک

لیزیک میره برای بعد ۲۰ سالگی وای نه خدا نکنه

ببر دکتر توروخدا انقدر هم آیه یاس نخون نهایت عینک میزنه یا میگه تنبلی هست که بعد یه مدت رعایت اوکی م ...

از کجا میشه فهمید تنبلیه؟

اینکه دو ردیف آخر اشکال رو نمیتونست ببینه یعنی ممکنه تنبلی باشه؟

وااا چرا انقد استرس؟

منم پسرم از چهار سالگی عینک میزنه،اولش دکتر تشخیص تنبلی داد،با عینک زدن تنبلی چشمش اصلاح شده،الان ۸ سالشه ،دو ساله که نمره چشمش هم تغییر نکرده

درسته آدم دلش میسوزه که از سن کم مجبورن عینک بزنن ولی بازم شکر.درد بی درمون نیست که🥲

دوخت سرویس اشپزخونه های دلبرونه @rey.han.handmade ارسال پستی به سراسر کشور
ما عینکی ها رو دور ننداز...چرا دق کنی؟؟؟ضعیغم باشه بعدا لیزر میکنه

با عینک مشکلی ندارم اتفاقا به بعضیا خیلی میاد

پسر من لاغر و صورت کوچولویی داره اصلا نمیخوام باعینک تصورش کنم😔

پسر منم دقیقا همین شرایط داره هنوز نبردم چشم پزشکیتاپیک شما رو دیدم یادم افتاد

الان پسرم داره بازی میکنه برای خودش 

من ی گوشه نشستم انگار دنیا رو سرم خراب شده 

چقد مادر بودن سخته