2777
2789

حدودا ۱۱۰ میلیون اسپرم داره ک عالیه 

تحرک پیشرونده ۲۰ درصد .. بالای ۳۲ باید میبود 

۷۲ درصد اسپرما بدون حرکتن 🥲

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۹ درصد از اسپرما شکلشون طبیعی هستش .. بالای ۴ درصد باشه اوکیه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

حدودا ۱۱۰ میلیون اسپرم داره ک عالیه تحرک پیشرونده ۲۰ درصد .. بالای ۳۲ باید میبود ۷۲ درصد اسپرما بدون ...

آها...خیلی ممنون...خیلی کمکم کردی... یعنی تحرک اسپرمش کمه؟ درسته؟ اونوقت با دارو برطرف میشه...یه دختر دارم...قصد بارداری دارم..صدبار بهش میگم برو پیش یه متخصص ...تازه بعد شش ماه میخواد بره...هی منو میفرسته دکتر...منم هر مشکلی داشتم درمان کردم... پولیپ داشتم که کورتاژ شدم...تخمکامم عالیه بدون هیچ مشکلی...این ماه هم نشد...پس مشکل از اقاست

جمعا حدود ۲۷ درصد تحرک دارن اسپرما چه پیشرونده چه در حد درجا زدن و اینا ، باید بالای ۴۰ درصد میبود 

حالا دارو میدن یکم بهتر میشه ولی رو تغذیه و ورزشش کار کنه .. 

همسر من چند ماه دارو استفاده کرد اسپرمای بدون حرکتش همون ۶۰ ۶۵ درصد موندن متاسفانه ،  تحرک سریعش هم ۳ درصد اضافه شد فقط .. 

ما که ای وی اف میکنیم وقت نداریم انقدر 

آها...خیلی ممنون...خیلی کمکم کردی... یعنی تحرک اسپرمش کمه؟ درسته؟ اونوقت با دارو برطرف میشه...یه دخت ...

بله تحرکش کمه اکثر اسپرم هاش بی حرکتن 

بهش طعنه و .. نزنید کلا لج کنه 🏃🏻

پیش اورولوژی بره حتما 

جمعا حدود ۲۷ درصد تحرک دارن اسپرما چه پیشرونده چه در حد درجا زدن و اینا ، باید بالای ۴۰ درصد میبود ح ...

یعنی درمانش خیلی سخته؟

همسر من خیلی سر هر چیزی قرص میخوره...میتونه از اونا باشه...

بله تحرکش کمه اکثر اسپرم هاش بی حرکتن بهش طعنه و .. نزنید کلا لج کنه 🏃🏻پیش اورولوژی بره حتما

نه عزیزم طعنه چرا... همسرمه...دوسش دارم...فقط تا الان یکم بیخیال بود...البته مقصر دکترقبلیمم بود...گف ازمایش قابل قبوله...که کلا دکتر رو عوض کردم...البته درگیریای زندگیمونم زیاده...بازم شکر خدا دخترمو بهم دادم...ممنون عزیزم...باشه پیگیر میشیم

یعنی درمانش خیلی سخته؟همسر من خیلی سر هر چیزی قرص میخوره...میتونه از اونا باشه...

نه سخت نیست که .. دارو میخورن مثلا ۶۰ روز دوباره ازمایش میدن ببینن چ تغییری کرده 

سونو هم نمیدونم براش بنویسن یانه ، برای همسرم نوشتن مشکلی نبود 

نه سخت نیست که .. دارو میخورن مثلا ۶۰ روز دوباره ازمایش میدن ببینن چ تغییری کرده سونو هم نمیدونم برا ...

مممنون عزیزم بابا راهنماییت...خدا خیرت بده...خدا به همه سلامتی بده و نی نی سالم

نه عزیزم طعنه چرا... همسرمه...دوسش دارم...فقط تا الان یکم بیخیال بود...البته مقصر دکترقبلیمم بود...گ ...

احسنت عزیزم 

حالا که یه دخترگل دارید پس فکر نمیکنم بگن ای وی اف کنید .. 

حدود ۷۲ روز اگر اشتباه نکنم طول میکشه اسپرم جدید تولید بشه .. یعنی شما ۲ ۳ ماه چیزای مفید به همسرتون بدید مثلا ابگوشت گوشت گوسفندی یا نخوداب یا ماساژ بی.ضه با یخ ، یا نیمرو با پیاز سفید و روغن زیتون ، رو کیفیت اسپرمهاش اثر میذاره و ..

تعداد اسپرم با شکل طبیعی هم با دارو بهتر شد برای همسرم ..

درمورد افزایش تحرک تو سایت هم تاپیکهایی هست میتونید سرچ کنید ببینید با چ کارایی بقیه نتیجه گرفتن .. 

قرص موتیلیتی بووست برای ما جواب نداد .. بلومکس و یه قرص صورتی که اسمش یادم نیست یکم اوضاعو بهتر کرد 

احسنت عزیزم حالا که یه دخترگل دارید پس فکر نمیکنم بگن ای وی اف کنید .. حدود ۷۲ روز اگر اشتباه نکنم ط ...

منظورم این بود که چون قبلا بارداری طبیعی داشتید ، سریع ممکنه سراغ ای وی اف نرن دکترا ، بگن با همون دارو فعلا همسرتون پیش بره و در این حین هم اقدام داشته باشید و ..