2777
2789
عنوان

دوست پسر خوشگل و عجیب

184 بازدید | 13 پست

(متن یکم طولانیه چون رابطمونو با جزئیات و دقیق گفتم) 

حدود 2 ساله با یه پسر آشنا شدم. هردومون 18 سالمونه البته اون 3 ماه بزرگتره.

از همون اول که دیدمش چهرش خیلی به دلم نشست.قدش حدود 180 و هیکلش درشت و نسبتا عضلانیه.چهرش هم اینطوریه که موهای بور مایل به قهوه ای(موهاش طلایی نیست بلکه حالت بور نزدیک به قهوه ای داره)،و چشمای قهوه ای،و پوست خیلی سفید.

با اینکه به ظاهرش نمیرسه بازم خوشگله.این بشر به هیچ کسی حسی نداره،اخمو نبود اما کلا ساکت،آروم،درونگرا،مغرور و مرموز بود.تاحالا خنده یا عصبانیتش رو ندیدم.

تو کلاسمون دختر هم بود که دخترا هی میخواستن باهاش سر صحبت رو باز کنن اما اون محل نمیداد و ته تهش یه چیز کوتاه میگفت که طرف مکالمه رو تموم کنه.

بزارین صادقانه ظاهر خودمو بگم.چهره من کاملا معمولیه و قدم 162 و سفیدم و چشم و موهامم مشکیه اما هیچ عملی ندارم و کاملا چهرم طبیعیه😊

خلاصه با وجود اینکه میدیدم به دخترا محل نمیده یه برنامه چیدم تا یه جایی کمکش کنم و موفق شدم.

با اینکار،اون رفتار سردش با بقیه همچنان وجود داشت حتی علاوه بر دخترا با پسرا هم سرد برخورد می‌کرد اما با من کمی ملایم تر شده بود و همین باعث شد من علاقمو بهش بگم و از اونجا رابطمون شروع شد.الان رابطمون اینطوریه که باهم میایم بیرون اون درباره چیزای علمی دائما حرف میزنه یا تو ریاضی بهم کمک میکنه.منم مثلا میخوام یکم بهم محبت کنه خودمو یکم لوس میکنم و یکم خودمو میچسبونم بهش و اون اصلا بدنمو لمس نمیکنه نهایتا دستمو میگیره و بعضی وقتا موهامو نوازش میکنه که علت خودداریش رو احترام به من عنوان میکنه.

درضمن هیچ وقت کوچک ترین اشاره ای به رابطه نکرده و رابطه نخواسته و اینو هم بگم که اون اصلا مذهبی نیست.البته از اینکه درخواست رابطه نمیده اصلا ناراحت نیستم بلکه خیلیم خوشحالم چون خودمم دختر باحیایی هستم،فقط برام عجیب بود که مگه ممکنه یه پسر درخواست نده.درضمن خجالتی هم نیست و خیلیم با اعتماد به نفسه.تک فرزنده، تیپ شخصیتیش INTJ و سیگما هست.پدرش روسه.

تو دانشگاه صنعتی رشته فیزیک الکترونیک تحصیل میکنه.

چند روز پیشم با خونوادم دعوام شده بود و حالم بد بود و اون که اینو فهمید منو برد بیرون و آرومم کرد با محبت.

هروقت کنارهم قدم میزنیم با اینکه دخترا هی نگاش میکنن اما اون اصلا نگاه هیچ دختری نمیکنه.

به نظرم یکی از علتای این رفتاراش خانوادش باش که خونواده بافرهنگ و خیلی سنگین و درستین.گرچه از لحاظ مالی معمولی هستن و مالی نسبت به خانواده من پایین ترن.

خیلی دوسش دارم هم اخلاقشو هم چهرشو که نگاش میکنم قند تو دلم آب میشه.باهم قرار گذاشتیم ازدواج کنیم و کاملا محکم پای حرفمون هستیم.

نظرتون دربارش چیه؟ میتونه همسر خوبی باشه؟ آیا رفتار هاش طبیعیه و مشکلی ایجاد نمیکنه؟

اما من واقعا وابستش شدم میمیرم براش😍

۱۶ سالگی!

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هردو خیلی کم سن هستین 

تازه من زمانی که با اولین د.پ م که قصد ازدواج داشتیم و مدتی بعدش بهم خورد زمان آشنایی ۱۹. ۲۰ سالمون بود الان فکرشو میکنم چقدرررررررررررررررررررر بچه بودم واقعا در کودکی به سر میبردم

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
آره مگه چه اشکالی داره؟

اشکال نداره

خود اشکاله

اگرچه رمان بود بنظرم .

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^