2777
2789
عنوان

روز زن دامن ماهم گرفت و دعوا شد حق با مامانمه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم واسه من مهم نیست اینمسایل ادما متفاوتن نمیتونم اعصابمو بخاطر اول و دومی درگیر کنم

آها خوبه پس

ما علاوه بر این موضوع جاهای دیگه هم کنار گذاشته شدیم که حقمون بود

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
منو شوهرمم دعوا کردیم خیلی شدیدتر خواهرانش چند روز پیش ازش ۵۰۰گرفتن دادن ننه اش کادو دیشب من میگم بر ...

کجای کاری ما میلیون میلیون بی خبر بخشش میکنه اینور اونور

حالا بابای من هیچ وقت کلامی تبریک نمیگهعشق و محبتش رو با خوراکی نشون میده مثلا شیرینی میگیرهکلا چون ...

بابای منم هی پول میده رقمایی که کرک و پرت میریزه

نمیدونم تو مغز این مردا چی هستواقعا هم نسل قدیم هم جدیدخب لامصب اول زندگیتو بچسب بعد خواهر و مادر و ...

من دخترش بارها و بارها چشمام اشکی شده بخاطر الویت چندمی بودنمون که نگو

هی قلبم ترک بر میداره و به اعصابم فشار میاد🥲

نمیدونم تو مغز این مردا چی هستواقعا هم نسل قدیم هم جدیدخب لامصب اول زندگیتو بچسب بعد خواهر و مادر و ...

والا تو زن گرفتی و بچه داری به انتخاب خودت بوده باید اولویتت باشن

افراط و تفریظ از صفت بارز مردها می باشد

شوهرمن تا وقتی من زنش نشده بودم اصلا نمیدونست تاریخ تولد مادرش کی هست ،من ۱۵روز قبل از تولد مادرشوهرم،تولد خودم هست اما ایشون از اول ماه به فکر آخر ماه هست که تولد مادرش هست ،برای من نهایتا یه پول میده میگه هرچی میخوای بخر،برای مادرش پارسال با خواهرش پول گذاشتن گوشی خریدن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...