2777
2789
عنوان

روز زن دامن ماهم گرفت و دعوا شد حق با مامانمه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 88 پست

حق همیشه با مادراست✌🏻🥺

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

مثلا باباهای جدید خوبن 😅

نه بابا شوهرمن متولد۷۳هست اون هم بعد از کلی دعوا یه دو بیت شعر برام رو اینه نوشت فقط

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😑😑😑چرا

هنوز نمیدانم نامعلوم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

منو شوهرمم دعوا کردیم خیلی شدیدتر خواهرانش چند روز پیش ازش ۵۰۰گرفتن دادن ننه اش کادو دیشب من میگم بریم کادو بگیریم ببریم میگه من دادم بعد برا من هیچی نگرفته تازه باردارم هر روز کلی آمپول و دارو

امان از این مردا 🥲

روز پدر برای باباش دریل خرید

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
ولش کن زنو شوهرن تو به دل نکیر

بارها پیش اومده ما بی اهمیت شدیم و گفته آره خواهرمو دوست دارم

ماکه نمیگیم دوست نداشته باشه میگیم حواسش به بچه هاش باشه درامدش بده ما یه گلی به سر بگیریم بذل و بخشش نکنه

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝