2777
2789

اگر رفتار بدی داشته باشی با یه آدم جای اون آدم توی زندگیت متولد میشی ، تو هر خوبی و بدی کرده باشی در واقع با خودت بودی .تناسخ چقدر قشنگه ...

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

بنظرم که ظلم ظالم ها رو داره توجیه میکنه ومیگه آدمهای مظلوم سزاوارش بودن

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تناسخ رو خیلی قبول دارم اما میگن وجود نداره

بآور شما هم محترمه .

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

اینا همه مزخرفه مزخرف کی اینارو دیده ؟؟ ثابت کنن مثل آدم ، بعدشم اینا اینقد توهمین میگن کسی که معلوله یعنی زندگی قبلیش خودکشی کرده کسی که مثلا فقیره ظالم بوده یعنی من هر چی معلوله فقیر اینا ببینم سریع باید قضاوت کنم که آره حقشونه و اینا خدایی خنده داره الان هیتلر کلی آدم کشته یعنی چهل هزار بار میاد دنیا که ترور بشه ؟؟؟؟ کارما و تناسخ و همه اینا چرت و پرته 

اینا همه مزخرفه مزخرف کی اینارو دیده ؟؟ ثابت کنن مثل آدم ، بعدشم اینا اینقد توهمین میگن کسی که معلول ...

دقیقا این ینی به قیامت ایمان ندارن به اون دنیا اعتقاد ندارن.. 

هیق هیق 
تناسخ رو نمیتونم بپذیرم عقلانی نیست اما کارما رو قبول دارم

کارما هم یکی از موارد تناسخه پس اگه تناسخ رو قبول نداری نباید کارماروهم قبول داشته باشی

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
کارما هم یکی از موارد تناسخه پس اگه تناسخ رو قبول نداری نباید کارماروهم قبول داشته باشی

ربطی نداره کارما ینی تو با نتایج کارات روبرو میشی همون دنیا دار مکافاته ی خودمونه 

ولی تناسخ میگه ک بعد مرگ با ی جسم دیگ برمیگردی اینا کجاش مثل همه😐

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود