2777
2789
عنوان

ببینید برای جاریش چی خریده😐🫠❌️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8462 بازدید | 690 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر من یه سوال بپرسم؟

شما چرا تو اینستا پیج نمیزنی اونجا قطعا زمینه ی رشد و گرفتن فالوور بیشتره 

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

استارتر من یه سوال بپرسم؟شما چرا تو اینستا پیج نمیزنی اونجا قطعا زمینه ی رشد و گرفتن فالوور بیشتره

پیج زدم عزیزم اتفاقا ااانقدر زیاده پیج که سخت میشه رشد کرد بعد هزینه تبلیغات خیییلی بالاست اگه هم بخوای پستت دیده بشه باید پستای مسخره بازی و..بزاری که اصلا شخصیت من این نیست🥲

پیج زدم عزیزم اتفاقا ااانقدر زیاده پیج که سخت میشه رشد کرد بعد هزینه تبلیغات خیییلی بالاست اگه هم بخ ...

نیازی نیست که هزینه ی تبلیغ بدین یا مسخره بازی دربیارین شما دوتا ایده ی خلاقانه پیدا کن پیدا کن پستت میره اکسپلور من خودم خیلی از پیجا رو دیدم که با ایده های طنز و جدید که اصلا به مسخره بازی هم شباهت نداشت اومدن اکسپلور شما وقتی کسب و کاری رو شروع میکنی باید تلاشت رو براش بکنی به هر حال فالووری که از طریق نی نی سایت میگیری با اینستاگرام قابل مقایسه نیست شما که داری این زحمت رو میکشی پس یکم استراتژی هم قاطی تلاشت بکن تا اونجور که باید نتیجه بده.

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱