2777
2789
عنوان

امتحان ریاضی دارم میشه بیاید

70 بازدید | 13 پست

من برای هر فصل کلیپ میبینم بعد توی همون کلیپ هم حدود ۴۰ تا ۶۰ تا سوال حل شده ولی دیگه وقت نمیکنم کتاب رو بخونم. و این سوالات همه جور تیپ سواله

و در آخر هم ۵ تا نمونه سوال حل میکنم

با این روش برم خوبه؟میتونم اگر با دقت و خوب بخونم ۲۰ شم بدون خ کتاب

کاربری دست ۲ تا یازدهمیهههه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه فقط فیلم می‌بینی نمی‌تونی یاد بگیری حتماً کنار فیلم دست به قلم شد تا دست به قلم نشی سوال حل نکنی ...

آره خب کلیپ میبینم بعد سوالات حل شده رو دوباره خودم حل میکنم

چندمی گنجی خوب توضیح میده البته یکم شوخه ولی خب درسو کامل باز میکنه برای ابتدایی و متوسط اول و دومه

یازدهم

فیلم های علی داوودی تریپیچ 

میخوام ببینم خوب نیستن بنظرتون؟

از اون ۶۰ تا سوال ۱۰ تاشو باید بزاری استاد کار کنه بقیه رو اول خودت می‌نویسی بعد میبینی جواب چی بوده 

چون صرفا نگاه کردن کلیپ مثل نگاه کردن تدریس معلم سر کلاسه و فایده نداره می‌دونی چی میگم ؟ انگار همون لحظه که میبینی فکر می‌کنی یاد گرفتی و خییلی بلدی اما موقع امتحان که برگه جلوت گذاشتن و خودت دست تنها باید حل کنی نمیدونی باید چیکار کنی 

از اون ۶۰ تا سوال ۱۰ تاشو باید بزاری استاد کار کنه بقیه رو اول خودت می‌نویسی بعد میبینی جواب چی بوده ...

آره درسته

حتما همین کار میکنم ممنونم عزیزم