2777
2789
عنوان

سرنوشت دخترعمم که با شوهرخالم ازدواج کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4626 بازدید | 117 پست

گذشت و گذشت خاله من تصمیم به طلاق گرفت به همسرش گفت اونم انگار منتظر همین حرف بود زود قبول کرد و باهم تفاهمی طلاق گرفتن

من یه دختر عمه دارم که متولد ۸۰ اینم یه زمانی یه دختر مذهبی و‌باحجاب بود ولی بعد یه مدت یهو پوشش کامل عوض شد

خب؟

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترعمم چند باری دیده بود خاله و شوهر خالمو همیشه وهروقت مامانمو میدید میگفت زندگی خواهرتون خداروشکر خیلی خوشبخت شد و همسرش پولداره و خونشون بالاشهره و...

اینم بگم عمم از مادر جداست یعنی عمه ناتنیه

شوهرخالم موقع طلاق حضانت تام داده بود به خالم و گفته بود کاریت نباشه هروقت خواستم میام دخترمو میبینم خرجی هم خودم میدم 

خلاصه گذشت بعد ۶ ماه زنگ زدن گفتن دخترعمم داره ازدواج میکنه و مارو دعوت کردن جشن عقد 

ولی ما نمیدونستیم داماد کیه چون بله برونم دعوت نکرده بودن مارو

یه شب عمم بابامو تنها کشونده بود خونش و‌بهش جریان و گفته بود‌که اره اومد خواستگاری دخترم ماهم دیدیم پسر بدی نیست قبول کردی

نگو‌اینا کلا قبل طلاق خالم برنامه ازدواج ریختن ولی نرفتن تو رابطه شوهرخالم گفته بود اول‌جدا میشم بعد یجورایی نمیخواست خیانت کنه و قبل طلاق بره تو رابطه باهاش

شوهرخالم موقع طلاق حضانت تام داده بود به خالم و گفته بود کاریت نباشه هروقت خواستم میام دخترمو میبینم ...

رو دستشون مونده بود دخترعمه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

ولی خب جز منو مامانم کسی نرفته بود به اون عروسی

گذشت و گذشت دیدیم این اقا نه‌میاد دیدن دخترش نه خرجی میده دخترشم یه دختر بابایی که جونش به باباش وصل بود دیگه فک کنین بچه چه ضربه ای خورد این وسط

گذشت مامانبزرگ من انژیو کرد اوردن خونه ما بمونه دختر عمم باشوهرش پاشد اومد‌خونمون جلو مامانه من پخش شده بود بغل شوهرش و خودشو براش لوس‌میکرد این رفتارا کاملا تابلو و صرفا جهت اذیت کردن مامانم بوده این فقط یا قسمت کوچیک از رفتارای عجیب دختر عمم بعد ازدواجش بود