2777
2789
عنوان

وحشتناکه خیلی وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 61 پست
میخواستیم ازدواج کنیم

اینکه شما قبل عقد رسمی عاشق شدی چون میخواستی یروزی ازدواج کنی به خدا ربطی نداره

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

میدونی گلم تقصیر دختره هم هست که با جنس مخالف دوستی کرده

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینکه شما قبل عقد رسمی عاشق شدی چون میخواستی یروزی ازدواج کنی به خدا ربطی نداره

اینک عقاید تو فرق داره ب من ربطی ندارع 

من حالم خوب نیست حوصله اینک یکی باهام دعوا کنه ندارم 

مطمئن باش اگ خدایی وجود داشته باشه باید بابت حرفایی ک یکی با زدنش باعث شکوندن ی نفر میشه باید تقاص پس بده

اینک عقاید تو فرق داره ب من ربطی ندارع من حالم خوب نیست حوصله اینک یکی باهام دعوا کنه ندارم مطمئن با ...

خودت اشتباه میکنی برای اروم کردن خودتم میندازی تقصیر خودا حله 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
به حرف خدا بیشتر از خلق خدا اعتماد داشته باشاونموقع خدا پشتته

الان من ب حرف خدا اعتماد دارم ک میگ اگ یکی با حرفاش دلتو بشکنه تقاص پس میده

پس چرا اون ک با حرفای وحشتناکه داغونم کرد تقاص پس نمیدن؟

ن دختره رو میشناسم من اهل این ک بخواد بلاک لیست رو چک کنه نیست

ای بابا ولش کن محل نکن بلاکش کن چکش نکن

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

پنجشنبه دیدم رل زدن واقعن حالم بده خیلیم حالم بدهی چیز دیگم آزارم میده اینک من تا هشت روز پیش از همه ...

رل سابقم الان رل زده با یکی دیگه من دلم میخواد اذیتش کنم برعکس تو از همه جا بلاک میکنه تازه شنیدم اصلا درباره من با هیچکس حتی رفیقاش حرف نزده بود فهمیدم عاشقم نبوده و هزارتا رل داشته دلم میخواد خفش کنم ولی حیف که مجازیه :)