2777
2789
عنوان

وحشتناکه خیلی وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 61 پست
حس میکنم الانم یکم پشیمون شده اخه منو از اینستا انبلاک کرده ولی نمیدودم چرا اونم بعد ی ماه

اینا فقط میخان با احساسات ادما بازی کنن 

یهش توجه نکن رو خودت کار کن رو پیشرفتت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت ک حرف نزده بود من حرف زده بود و رفت

اصلا الان اگه عکس دوست دخترشو ببینی شبیه میمونه از رفیقش شنیدم دختره هر روز واسش غذا می‌برده و عاشقش شده اسکرین پیاماشو که خوندم گفته بود اصلا بهش بگو ازش بدم میاد منو میگفت چون پسره پرسید چرا دربارش نگفتی بهمون خلاصه دیدم نوشته بود دوست دارم بهش بگم میخوام برم تا صبح بغلش کنم بعد صبح راه بیفتم برم مشد اصلا قلبم شکست ❤️‍🩹:(

اصلا الان اگه عکس دوست دخترشو ببینی شبیه میمونه از رفیقش شنیدم دختره هر روز واسش غذا می‌برده و عاشقش ...

مال منم رفته با ی دختره از اقوامشون ک اندازه موهای سرش دوس پسر داشته و خیلی پر فیس و افاده س …

عزیزم حرفت حقه

اما مشکلت اینه که صبور نیستی

اگه قرار بود بعد از هر ظلمی، ظالم سریع تنبیه بشه و تاوان بده مطمئن باش هیچکی بدی نمی کرد،  یا اگه با دعا کردن،  همون لحظه فورا دعا مستجاب می شد،  همه دعا می کردن،  اینجوری آدما آزمایش نمی شدن. 

تو صبور باش خدا خودش می دونه بهترین موقع کی هست که ظالم تاوان پس بده،  فقط به خدا اعتماد کن.  باور داشته باش خدا همه چیزو یادش می مونه،  دل عاشق تو رو... ظلم اونو... دل شکسته تو... 

امکان نداره تاوان پس نده

می گی چرا الآن خوشه،  فرضا شاید الآن زمانشه خاطره های خوب براش ساخته بشه و وابسته بشه و بعد تاوان بده.  البته مثال زدما.. وگرنه خدا بهتر از اینا انتقام می گیره

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆
عزیزم حرفت حقهاما مشکلت اینه که صبور نیستیاگه قرار بود بعد از هر ظلمی، ظالم سریع تنبیه بشه و تاوان ب ...

اگ قشنگ رفته بود دلم نمیسوخت 

مشکل میدونی کجاست؟

مشکل اینجاست ک من پدر مادرم جدا شدن از هم ی عمر با بدبختی اعتماد ب نفس گرفتم و شخصیتمو سر پا کردم 

این پسره موقه کات کردن انقد توهین کرد ک اصن خورد شدم 

نتونستم باند شدم 

اعتماد ب نفسم رفته

اگ قشنگ رفته بود دلم نمیسوخت مشکل میدونی کجاست؟مشکل اینجاست ک من پدر مادرم جدا شدن از هم ی عمر با بد ...

عزیزم درکت کی کنم. منم بعد از کات یه عالمه توهین شنیدم،  تحقیر کرد، تمسخر کرد،  تهمت زد.  اما من اجازه ندادم رو اعتماد به نفسم تأثیر بذارهـ اونی که توهین می کنه به بلوغ عاطفی نرسیده و چون خودش کمبود داره اینجور برخورد می کنه.  هرقدر هم دوستش داشته باشی، نباید به نظر همچین موجودی درمورد خودت بها بدی. خودتو دوست داشته باش و بدون که شایسته ی احترام و عشق واقعی هستی. اگه اون نفهمید تو قدر خودتو بدون

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆
هعی دوس دارم انتقام بکیرم خودم برنگشت برا تو؟

منم

اما با خودم فکر کردم دیدم خدا قشنگ تر انتقام می گیره، سپردم به خدا

نه.. اون اینقدر بی وجدانه و دلش سیاهه که هنوزم تو فکر آسیب زدن بهم هست

منماما با خودم فکر کردم دیدم خدا قشنگ تر انتقام می گیره، سپردم به خدانه.. اون اینقدر بی وجدانه و دلش ...

🥲🥲🥲🥲اون پسره بعد ی ماه منو انبلاک کرد توی اینستا فقط 

بنظرت چرا؟

ببین منم خیلی دلم شکسته اما ایمان دارم خدا تاوان هر اشک و هر آه منو می گیره

🥲🥲🥲🥲اون پسره بعد ی ماه منو انبلاک کرد توی اینستا فقط بنظرت چرا؟

شاید خواسته هم تو رو داشته باشه تفریحی،  هم با اون باشه

اما اگه می خواستت مستقیم می گفت و تو فکر جبران بود.  بهش دل نبند