aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1089 عنوان کسی هست شعر بنویسه وشاعر باشه 68 بازدید | 19 پست ؟ دیروز | 14:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_مهندس_سایتم عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 6921 شاعر نیستم اما گاهی شعر گاهی ادبی مینویسم نشون هیچکز هم نمزدم چون حرفای خصوصی دلمن بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1089 شاعر نیستم اما گاهی شعر گاهی ادبی مینویسم نشون هیچکز هم نمزدم چون حرفای خصوصی دلمن منم همینطور
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 5890 مجردیم خیلی مینوشتم الان چند ساله کمتر شده انگار داره چشمه شعرم خشگ میشه زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
خانم_مهندس_سایتم عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 6921 منم همینطور یه بار دخترم دعتر خاطراتم رو دیده بود خونده بود گریش گربته بود گفت چرا انقدر غمگین مینویسی کی اذیتت کرده از کی ناراحتی نمیشد بگم مادربزرگت و خانوادش هی میگم الکین دیگه هم نمیزارم بخونه بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1089 مجردیم خیلی مینوشتم الان چند ساله کمتر شده انگار داره چشمه شعرم خشگ میشه میزاریشون؟
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1089 یه بار دخترم دعتر خاطراتم رو دیده بود خونده بود گریش گربته بود گفت چرا انقدر غمگین مینویسی کی اذیتت ... منم غمگین مینویسم همه ممیگن شاد بنویس
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 5890 میزاریشون؟ اینجا؟ میترسم شناسایی شم زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
خانم_مهندس_سایتم عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 6921 منم غمگین مینویسم همه ممیگن شاد بنویس اخه وقتایی که عمگینم دلم خالی میکنم و سوز داره نوشتنم وقنایی که شادم سراغ از دفترم نمیگیرم بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 5890 اها چرا شناسایی ؟ خواهرام خواهرشوهرام اینجان خیلی براشون خوندمش تنها جایی که خود واقعیمم میتونم از غصه هام بگم اینجاست دوس ندارم بشناسنم زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1089 خواهرام خواهرشوهرام اینجان خیلی براشون خوندمش تنها جایی که خود واقعیمم میتونم از غصه هام بگم اینجاست ... اها درسته عزیزم 🤍
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 5890 اها درسته عزیزم 🤍 نوشته هام غمگینن منم😔 زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
خانم_مهندس_سایتم عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 6921 خوشه گندمی هستم درگوشه مزرعه سختی کشیدم باهربادی خمیدم اما چه کسی میداند ارزش مرا همه دنبال سیب سرخ هستن به سیب سرخ مینازند اما نمیدانند کا نان واجب تراست از سیب پشت همه این کلماتم یه ادما و یه استعتاره هایی هست تو زندگی خودم بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1089 نوشته هام غمگینن منم😔 🌒🖤بالاخره باید کسی اغوششو به روی دردامون باز کنه ک قلم اینکارو کردع