2777
2789

سلام بچه ها 13روز عقب انداختم که روز11 بیبی چک زدم منفی بود و دو و نیم روز هم‌لکه بینی که ترشح مایل به قهوه ای بود که البته خیلی کم بود داشتم ... اینم بگم که تقریبا سه چهار روز به پریودم جلوگیری نکردیم و گفتم هیچ اتفاقی نمی افته و..و من پریود هام همیشه منظم نیست 

به نظرتون باردارم؟؟

یا از عفونت میشه؟؟چون تقریبا یه ماه پیش رفتم استخر 

سلام عزیزم منم قرص مصرف میکنم و الان چند روزی میشه که نخوردم که پریود بشم ولی هنوز خبری نیست استرس شدیدم دارم دعا کن برام باردار نباشم چون اصلا شرایطش رو ندارم دخترم مشکلاتی داره وشرایط خیلی بدی هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون عزیزم منم فردا میخوام بزنم ولی استرس نمیزاره داغون شدم خداکنه خبری نباشه که اصلا توانش رو ندار ...

بلاخره یه چی میشه دیگه ..حرص نخور 

بدتر با استرس حال خودت رو خراب نکن

بلاخره یه چی میشه دیگه ..حرص نخور بدتر با استرس حال خودت رو خراب نکن

دوتا دختر دارم یکی ۸ یکی ۵ ساله خودم متولد۷۷. ودختر کوچولوم مشکلاتی داره تو راه رفتن وحرف زدن چند ساله درگیرم میخوام فعلا وقتم برا اون باشه تا ببینم چی میشه چند روزه ذهنم بهم ریخته شدید اصلااسترس نمیزاره کاری کنم نمیدونم باید چیکار کنم با این وضع