2777
2789
عنوان

پشت کنکوری هستی بیا

68 بازدید | 7 پست

بشین درست رو بخون و تمومش کن و برو، گول داستان قهرمانای پیشرفت رو نخور، فقط تمومش کن و عمرت رو تلف نکن پشت کنکور کوفتی، گوشی رو پرت کن کنار و از صبح تا شب و شب تا صبح مثل چیییییی فقط بخوووون

تمومش کن، سال دیگه‌ای وجود نداره! 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

من پشت کنکوریم از تیر شروع به خوندن مابینش یه مقدار کم کاری میکردم اما باز دوباره شروع میکردم تا الان اما متاسفانه دوهفته پیش یکی از بستگانم رو ازدست دادم و من دوهفته ای میشه که اصلا سمت کنتابای نیومدم و دست بهشون نزدم 

نمیدونم چطوری دوباره برگردم به درس  

حس‌ بدی دارم هدفم دندون پزشکی بود💔 با این شرایط هنوز شانس قبولی دادم؟ کلی درسای نخونده و تستای نزده هنوز مونده مشاورم مدام پیام و تماس میگیره اما من هنوز جوابشو ندادم میترسم ترسم به دندون پزشکی  هنوز میتونم بهش فکر کنم؟ اگر از اواخر تیر  کل مطالعه ام کنار هم بزارم روزایی که نخوندم  این مدت حدود یک ماهی میشه مطالعه ام صفر مطلق بوده 

کاربری دست سه تا دوست👩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین سالته که پشت کنکوری؟

نه سال دومه 

اما سال اول دقیقا تا همین تایما خکندم بعد سرمسائلی  شرایط روحی مناسبی نداشتم بهو ول کردم دوباره امسال از تیر شروع کرده بودم که بازم این شد

کاربری دست سه تا دوست👩