2777
2789

یکی از عمو های شوهرم تا چند سال پیش یادمه بهترین زندگی داشتن خونه .مغازه . زمین. درآمد خوب . ماشین های خوب

اما در چند سال اخیر‌ هی یواش یواش رو به افول رفتن و جدیدا شنیدم ورشکسته شدن 

عصر با شوهرم صحبت می‌کردم یهو بحث رفت روی اونا به شوهرم گفتم چرا اینجور شدن فکر کنم دیگه بچه هاش دنبال کار نگرفتن و مغازه و خونه زندگی همه چیزو رها کردن 

شوهرم گفت ؛ نه چند سال پیش قبل ازدواج ما یک پسری چند سال با دختر عموم بود و همه میدونستن نامزد بودن البته بصورت غیررسمی پسر که نگو فرشته، پیغمبر 

دختر عموم بهش قول ازدواج داده بود 

یهو دختر عموم اومد گفت با یکی دیگه می‌خوام ازدواج کنم

یکی از همکار های دختر عموم مخشو زده بود و خلاصه 

پسره هم که نمیدونست چرا یهو اینجور شده 

باعث تنش های بینشان شد

خانواده عموم برای اینکه تقصیر را گردن پسره بندازن به دروغ گفتن‌ معتاده . دزده . بی بند و باره آبروشو همه جا بردن در حالی که من مطمئن بودم پسره یک‌بارم نبوده نمازش سر وقت نباشه یا لب به سیگارم نزده بود

حتی پسر عموم و عموم پسره را بی‌گناه کتک زدن که دیگه دور و ورشان پیدا نشه

شوهرم گفت پسره فقط در دفاع از خودش گفته بوده تا آه دل‌شکسته من پشت سر شماست رنگ خوشی نمی‌بینید 

بعد بهم گفت خودت که می‌دونی دختر عموم به دوسال نکشید طلاق گرفت.پسر عموم هم زندگیش از هم پاشید 

الانم مغازه اشون ورشکسته شده. زن عموم سکته کرد

شوهرم گفت هیچکس تو فامیل باور نمی‌کنه هیچکس اون پسره رو اصلا یادش نیست 

تنها کسی که باور داره و می‌دونه هرچی سر خانواده عموم میاد آه اون پسره است فقط منم و مطمئنم هستم بخاطر اونه 

این جریان دختره و پسره واسه زمانی بود که من و شوهرم نامزد بودیم اما نه اینجور خدایی من اون موقع فکر میکردم خانواده عمو شوهرم راست میگن که پسره معتاد و دزد ایناست بخاطر همین دختر عمو شوهرم باهاش ازدواج نکرده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاحالا ندیدم کسی که بهش ظلم شده با آه کشیدن کار ب‌جایی ببره

این کارما و اینا همش ی سری چرت و پرت برای راضی کردن آدمای ضعیف‌و ضربه دیده اس

که مثلا آه بکشید یه روزی ظالم بدبخت میشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بله دلشکستن تاوان داره 

خدا هست و میبینه 

و هر اتفاقی تو این دنیا بر سر ما میاد به خاطر کاریه که قبلا تو گذشته کردیم و الان یا داریم تاوان می‌بینیم  یا تاوان پس میدیم  یا داریم پاداش میگیریم یا داریم از طرف خدا امتحان میشیم 

و این نظره منه 

تاحالا ندیدم کسی که بهش ظلم شده با آه کشیدن کار ب‌جایی ببرهاین کارما و اینا همش ی سری چرت و پرت برای ...

می‌دونی چرا بعضی وقت‌ها جواب نمی‌ده چون ما از سمت خودمان یا چیزهای که شنیدیم قضیه را میبینم هر آدمی تو دنیا حتی قاتل ها فکر میکنن مقصر نیستن اما خدا واقعیت اصلی را از بالا میبینه من بعضی وقت‌ها دیدم آه خانمان‌سوز بوده بعضی وقت‌ها دیدم هیچی نشده 

مطمئن شدم آه بی‌گناه و دلشکسته واقعی فقط جواب میگیره 

تاحالا ندیدم کسی که بهش ظلم شده با آه کشیدن کار ب‌جایی ببرهاین کارما و اینا همش ی سری چرت و پرت برای ...

ببین  منم زیاد اعتقاد نداشتم  اما چند موردی رو دیدم حالا کارماست چیه نمیدونم وقطعا میدونم قرار همه کارماپس بدن  اما چند وقت پیش یکی ازاقوام به ناحق به ماتهمت زد و روی شوهرم دست بلند کرد و پنجاه میلیون پول زور گرفت  منم گفتم ازجانب ما این پول اول میره روی قرآن  بعد میدیم به شما چون ما اصلا راضی نیستیم وامیدوارم چند برابرشو پس  بدین بعد چند ماه پسره افتاد لگنش شکست پاهاش  پلاتین خوردن و صدوپنجاه میلیون هزینه ی عملش شد  نمیگم من خیلی بی گناهم اما میگم  قربون حکمت خدا  برم چون‌واقعاما مال کسی ونخوردیم

بله دلشکستن تاوان داره خدا هست و میبینه و هر اتفاقی تو این دنیا بر سر ما میاد به خاطر کاریه که قبلا ...

می‌دونی چرا بعضی وقت‌ها جواب نمی‌ده چون ما از سمت خودمان یا چیزهای که شنیدیم قضیه را میبینم هر آدمی تو دنیا حتی قاتل ها فکر میکنن مقصر نیستن اما خدا واقعیت اصلی را از بالا میبینه چقدر مسأل بوده ما فکر کردیم طرف یا خودمان بیگناه بودیم اما در اصل گناهکار بودیم..من بعضی وقت‌ها دیدم آه خانمان‌سوز بوده بعضی وقت‌ها دیدم هیچی نشده 

مطمئن شدم آه بی‌گناه و دلشکسته واقعی فقط جواب میگیره