2777
2789

یکی از اقوام ۲۹سالشه ، خرجشو باباش میده 

سرظهر مامانش زنگ زد برا مراسم عقدش دعوتمون کرد ، هفته بعده 

باباشم وصع مالی آنچنانی ندارع 

بعد عروسی هم قراره تو خونه پدرِ پسره زندگی کنن ، تو یه خونه ، نه طبقه جدا 

خب اونا فردا پس فردا ، خرج ندارن ؟ هزینه ندارن ؟؟؟ ینی باباش میخواد خرجشون بده 

من یادمه داداشم ۱۰سال پیش هم خونشو داشت هم ماشینشو، هم کارشو ،  مامانم هی بهش دختر معرفی می‌کرد ، میگفت نه فعلا،  از لحاط مالی خودمو جم و جور کنم بعد 

بخدا من اصن قصد دخالت  یا جسارت به کسی رو ندارم فقط برام سواله 

چطوری میتونن زن بگیرن ، خب اون دختر بدبخت مگه زندگیشو از سر راه آورده؟؟ 

واقعا جریان چیه؟؟؟

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون دختر بدبخت چشاشو باز کنه زن مرد هیچی ندار نشه😑😂

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

چرا اون دختر قبول میکنه؟ 

این مهم تره 

فردا هم یه بچه پس فردا دو بچه و.. رو بدبخت میکنن

متاسفانه

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بایر به عقل دختره شک کرد

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!

اصلا خرجیش به کنار پسری که انقدر وابسته خانوادشه و اصلا به لحاظ مالی و روانی کنده نشده از خانواده خیلی چالش داره زندگی باهاش

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤