2777
2789

تو تاپیک قبلیم هم گفتم اینا ی پسر دارن ، پسره و مادرش ی شهر دیگه زندگی میکنن ، هر ماه نفقش رو حتی بیشتر از اون چیزی که دادگاه گفته میگیره حتی پول نت و شارژ هم جدا میگیره شوهر منم وضع مالش خیلی معمولی و زمستونا هم کاسبیش خیلی اوکی نیس و باید خیلی قناعت کنم ، ما ی نوزاد شیر خشکی هم داریم که با هزینه مای بیبی واقن برامون سنگینه ، بعد پسرش هرشب بدون استثنا زنگ میزنه باز میگه پول می‌خوام ، امشبم زنگ زده بود می‌گفت پول بده واسه مامانم کادو روز مادر بگیرم درصورتی که همسرم واسه من هیچی نگرفته بود ، شماره مامانش رو دارم به نظرتون بهش پیام بدم بگم بچتو جمع کن مگه نفقه نمیگیره ؟ به نظرتون نقطه ضعفم نمیشه یا باهام لج نمیکنه 

بهتره باشوهرت حرف بزنی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهتره همسرتون یام بده یا زنگ بزنه بگه درتوانم نیست چون هنوز برای فلانی(اسم شما) چیزی نخریدم دستم خال ...

شوهرم که به هیچ وجه با همسر سابقش حاضر نیس ارتباط بگیره به خود پسره هم بار ها گفته دستم خالیه باز فردا شبش زنگ میرنه

بهتره همسرتون یام بده یا زنگ بزنه بگه درتوانم نیست چون هنوز برای فلانی(اسم شما) چیزی نخریدم دستم خال ...

شوهرم که به هیچ وجه با همسر سابقش حاضر نیس ارتباط بگیره به خود پسره هم بار ها گفته دستم خالیه باز فردا شبش زنگ میرنه

نه زنگ بزنی بدتره... شما همونی که گفتی پسرش میخاد بعد زایمانت بیاد بمونه؟ اومد؟ چکار کردی؟

اره عزیزم همونم ، آره خودمم گفتم زنگ نزنم لج می‌کنه ، نه نیامد گفت باید موقع زایمان خانومت میامدم دیگه هیچ وقت نمیام

شوهرم که به هیچ وجه با همسر سابقش حاضر نیس ارتباط بگیره به خود پسره هم بار ها گفته دستم خالیه باز فر ...

شوهرتم بگه بابا جان منکه دیشب گفتم ندارم

از دیشب تا حالا اتفاقی نیفتاده که پول بیاد بحسابم

بعدم تاپیک قبلیت دیدم ۲ میلیون خواسته

کاش همسرت میگفت هروقت بزرگ شدی سرکار رفتی اونوقت مامان ازت انتظار هدیه داره الان همین تبریک و بوسیدنش خیلی هدیه خوبیه

بعدم نهایت برای مامانت یه عطر،یه شال،یه تیشرت بخر

چه خبره ۲ میلیون !!

سلام عزیزم خوبی؟عزیزم من از تابستون ک خودم باردار بودم تاپیکاتو دنبال میکردم الان اتفاقی یکی از تاپیکاتو دیدم ک دخترت الکی بهونه میگیره و گریه میکنه خواستم اونجا جوابتو بدم ولی قفل بود اون تاپیکت

ببین عزیزم دختر منم یک هفته دیگه ۴ماهش میشه،کم کم از ماه۳ب بعد لجبازی رو یاد میگیرن باید قلقش بیاد دستت،دختر منم چندباری اینجوری کرد،خیلی شدید گریه میکرد و هیچ جوره اروم نمیشد و دکترک میبردم هیچیش نبود بعدش ک قلقش اومد دستم فهمیدم هم تایم خوابش هم تایم شیر خوردنش یک ثانیه هم نباید دیر بشه یعنی قبل از اینکه خودش شیر بخواد باید بدونی ک گرسنه شده فوری بهش شیر بدی یا همینکه احساس کردی خوابش میاد سریع بخوابونیش،اینجوری بهت بگم۴-۵دقیقه قبل از اینکه گرسنه اش بشه بهش شیر بده و چند دقیقه قبل از اینکه خوابش بگیره بخوابونش،نزار بهونه بگیره و لجبازی کنه،خیلی خیلی بهتر میشه،اصلا هم ب ساعت نیست ک هر۲ساعت شیر بدع و اینا بعضی وقتا خیلی زودتر گرسنشون میشه

قسم ب روزیکه دلت را میشکنند و جز خدایت مرهمی نخواهی یافت....