2777
2789

۹ روز از اقدام گذشته

ماه پیش ۳ آذر پریود شدمپریودام اصلا مشخص نیس گاهی ۳ یا ۴ روز زودتر میشه گاهی هم ۳ یا ۴ روز دیرتر

ینی میشه گف تقریبا امروز موعدمه

خیلیارو شنیدم حتی یه هفته قبل بارداری بیبی چکشون مثبت شده و درست بوده

بنظرتون من الان بزنم نشون میده

اخه ۳ دی تولد شوهرمه میخوام امروز بگیرم تا غیر منتظره باشه و سوپرایز شه چون میدونم فردا سوپرایز نمیشه چون روز تولدشه😂

میشه الان بیبی بزنم؟میخوام اگه مثبت بود به عنوان کادو بدم به باباش🥲😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من سر هر دو بچه‌م ۵ روز قبل نشون داد 

ولی ۹ روز از اقدام آزمایش خون هم مشکوک نشون میده خصوصا اینکه پریود منظمی نداری 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
ارهب ماهم خبرشو بده

باشه

ولی خب اینطوری نیس که تو اقدام باشیما

۹ روز پیش از دستش در رفت

اما خب با اومدنه بچه مشکلی نداریم

اگه بچه باشه مطمعنن خیلی سوپرایز میشه چون انتظارشو نداشتیم😂

چ‌کادوی قشنگی میشه براش

اره🥺

ولی خب اینطوری نیس که تو اقدام باشیما

۹ روز پیش از دستش در رفت

اما خب با اومدنه بچه مشکلی نداریم

اگه بچه باشه مطمعنن خیلی سوپرایز میشه چون انتظارشو نداشتیم😂

باشهولی خب اینطوری نیس که تو اقدام باشیما۹ روز پیش از دستش در رفتاما خب با اومدنه بچه مشکلی نداریماگ ...

هرچی واستون خوبه پیش بیاد♥️

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

دیر اقدام نکردی؟ باید روز ۱۳/۱۴/۱۵ اقدام میکردی ۹ روز که میشه روز ۲۰

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
باشهولی خب اینطوری نیس که تو اقدام باشیما۹ روز پیش از دستش در رفتاما خب با اومدنه بچه مشکلی نداریماگ ...

نه روز پیش🤦😂

نشون نمیده عزیرم

ب فکر سوپرایز دیگه ای باش😁

ولی مارو هم بیخبر نذار🤪