2777
2789
عنوان

اصلا حالم خوب نیست همش میگم کاش شوهرم دیگه برنگرده بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 84 پست
چیکار کنم چشم چرونیش رو قبلا فقط غریبه بود الان ب نزدیک ترین آدم تو فامیل خودش چشم داره البته زنه چر ...

وااای خدا منم همینحوره، همیشه گول خودم میزنم اما انقد تلنبار شده که دیگه واقعا نایی ندارم دلمم نمیخاد گریمو ببینه چون خوشحال میشه ای خدا به دادمون برس

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
فکر میکنی علنا بی محلی نکن که ، مثلا با سیاست تر رفتار کن . دیدی تولدش اینکارو کرد روز مرد فقط یه پی ...

من خانوادم ازم دورن، ولی چقد ادم میتونه چشم ببنده رو همه چیز بلخره منم ادمم دلم خیلی چیزا میخاد یعنی الان روز زن اینکه من توقع یه زنگ کوچیک یا حداقل یه پیام تبریک دارم اشتباه واقعا میبینم بقیه مردا کیک وگل میگیرن،، استوری برا زناشون میزارن خیلی دلم میشکنه،، 😪😪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم منم همش پیگر شوهرم هستم بشدت روش حساسم چون چشم چرون عوضیه با عروس خواعرش شب یلدا همو دید میزدن ...

منم فقط برا رابطه میاد سمتم وبوسم میکنه خیلی دلم سرد شده حالم از رابطه بهم میخوره

عزیزم ببین همه اینارو کشیدم بدترشو حتی. فقط وقتی به خودم قول دادم خودمو دوست داشته باشم، به خودم احت ...

خوشبحالت،، اخه من چجور میتونم خودمو دوست داشته باشم وقتی طرف مقابلم بامن تو یه خونس عمدی ازارم میده خیلی سخته