2777
2789
عنوان

اصلا حالم خوب نیست همش میگم کاش شوهرم دیگه برنگرده بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 84 پست
چطوری؟ من اگر بی اهمیتی کنم میگه ها چه خبره واینا باز بدتر ازارم میده

فکر میکنی علنا بی محلی نکن که ، مثلا با سیاست تر رفتار کن . دیدی تولدش اینکارو کرد روز مرد فقط یه پیام تبریک، بیرون نمیاد باهات خودت و پسرت برید با دوستاتون برو خونه خانوادت با اون برو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم منم همش پیگر شوهرم هستم بشدت روش حساسم چون چشم چرون عوضیه با عروس خواعرش شب یلدا همو دید میزدن ...

عزیزم ببین همه اینارو کشیدم بدترشو حتی. فقط وقتی به خودم قول دادم خودمو دوست داشته باشم، به خودم احترام بذارم، فکر خودم و خوشی های خودم باشم حالم خوب شد.

عزیزم ببین همه اینارو کشیدم بدترشو حتی. فقط وقتی به خودم قول دادم خودمو دوست داشته باشم، به خودم احت ...

یعنی برام مهم نباشه چشمش ب زنای دیگه اس اون زنا هم خراب تر از شوهرم جلو چشمم برای هم کرم میریزن

یعنی برام مهم نباشه چشمش ب زنای دیگه اس اون زنا هم خراب تر از شوهرم جلو چشمم برای هم کرم میریزن

نه، اگر تا الان جلوش مشخص میکردی ناراحتی دیگه مشخص نکن، هرجوریه خودتو کنترل کن و اصلا به روش نیار . از اون طرف اما بهش بی محل باش، خودتو تمام کمال در اختیارش قرار نده، میدونی ماها که شرایط طلاق نداریم باید راهکارهایی داشته باشیم که زندگی برامون ساده تر بگذره

استارتر حقیقتش از وقتی یه مشکلی برای پسر یکی از اقواممون افتاده دیگه به راحتی حرف خانومها رو باور نمی کنمقبل از اون غصه می خوردم ناراحت می شدم

ولی خیلی وقته فهمیدم یه طرفه نمیشه قضاوت کرد و نفرین رو شنید...

فامیل ما هم مدام شوهرشو نفرین می کنه و قضیه رو چپکی برای آدما تعریف می کنهیه جوری هم تعریف می کنه بقیه هم به شوهرش فحش می دن...اما نمیگه قبلش خودش چه کارها کرده 

ممنظورم این نیست که شما بدی کردی ها...شاید تو این قضیه حق باش ما باشه اما شاید هم نباشه ...من منظورم کامنت آدماییه که میان ندانسته و نشناخته نفرین شمارو تایید می کنند و ادامه می دن 

آخه چرا واقعا

اره پیره😂کلا مدل حرف زدنم اینه هرکی مشکل داره باهام حرف نزنه

از نظر علمی و از نظر جامعه ی جهانی این سن جوان محسوب میشه و نظر شما اصلا مهم نیست نظرات شخصیتو برای خودت و خانوادت نگه دار و تو یه جای عمومی در موردش حرف نزن که بت نخندن...

معلومه که دیگه بات حرف نمی زنم ..

.در عمرم با هیچ آدم بی ادبی که عفت کلام نداره  هم کلام نشدم و تا به الان یک کلمه ی بی تربیتی و بی ادبی از دهانم خارج نشده...قطعا تربیت خانوادگی و فرهنگ تو این زمینه مهمه ...بالاخره یسری ندارن کاریش هم نمیشه کرد 

کلام آخر:یا خدا هدایتت می کنه یا نادان می مونی در هر صورت آرزو می کنم اولی برات اتفاق بیوفته .

شوهر منم دقیقا محل ندم اون بدتر بی محلی میکنه ازم فرار میکنه

اره منم دیگه یه دور باماشین میبرمون همینم انحام نمیده خودشم همش تو اینستا فقط باز این وسط من اذیت میشم چقد از ته دل شکستم آه کشیدم 🥺🥺

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀