2777
2789

کل دنیا همینه 

منتها واسه ایران و بد جا انداختن و مدام میگن بده! 

خارج که از اینجام بدتره ؟ چرا اونجا حالا حالا ها عقد نمی کنن؟ چون موقع طلاق کل اموالشون نصف میشه 

چرا مهریه نباشه؟ 

حتی بعد چندین سال هم مرد زودتر از زن بمیره تقسیم اموال از روی همین مهریست 

دیگه هر جایی یه قانونی داره ،قانون اینجا هم اینه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبلا که عاشق بودم میگفتم مهریه م ی سکه هس ، اما اون اصلا نیومد خواستگاری حتی 😂 اما الان که عاقل ...

اومدیم و شما این کارا که گفتی و کردی اون بدبخت چه کنه ؟حالا جواب بده

کل دنیا همینه منتها واسه ایران و بد جا انداختن و مدام میگن بده! خارج که از اینجام بدتره ؟ چرا اونجا ...

نگرفتی منظورم میگم مهریه سنگین که قانون خوشبحتانه جلوش گرفته باعث سواستفاده زن های بد ذات شده بود

عامل خوشبختیه.مرد جرات هر چیزی رو نداره. بعدم میدونی اگه زندگیت از هم پاشید حداقل یه پشتوانه داری

مردی که بخاطر جرات نداشتن خوبه بدرد لای جرز میخوره، اگه محدودیت نداشته باشه بازم مثل انسان رفتار کنه اون مرد درکنارش ادم احساس خوشبختی میکنه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
نگرفتی منظورم میگم مهریه سنگین که قانون خوشبحتانه جلوش گرفته باعث سواستفاده زن های بد ذات شده بود

آن سنگینا رو اصلا حساب نمیکنن 

هر چقدرم داشته باشی قانون دیگه بیشتر از ۱۱۰ تا رو حساب نمیکنه در واقع بقیش فرمالیتست 

حتی اونایی که دارن هم قسطی میدن و تا آخر عمر هم طرف بده تموم نمیشه 

مهریه دیدم فقط موقع تقسیم ارث بیشتر به درد می خوره که اونم بیشتر مواقع زن اونقدر پیر شده که بیشتر به فکر بچشه تا خودش

اومدیم و شما این کارا که گفتی و کردی اون بدبخت چه کنه ؟حالا جواب بده

جواب اینه می‌تونه منو نگیره اگر براش اوکی نیست این مهریه ، و بخوام با جزئیات توضیح بدم چیزی که خدا و شرع تعیین کرده و حق زن هست و مهریه چیز عجیب غریبی نیست که حتی میگن زن اگر طلاق هم نگیره وظیفه مرده اگر زن مهریشو خواست بهش بده و مهریه از حلال ترین حلال هاست، منم اگر مرد بودم و زنی رو میخواستم براش مهریه میزدم و دنیا رو ب پای زنی که قراره مادر بچه هام بشه قراره بیاد تو زندگیم و کلی فداکاری کنه و بهم عشق و عاطفه بده ، می ریختم

نظر شخصی من اینه که مهریه شاید پشتوانه ای باشه اما زندگی که به واسطه سکه و طلا و خونه... باقی میمونه چه ارزشی داره؟ وقتی زندگی میخواد از هم بپاشه خیلی بهتره تا اینکه با زور مهریه نگه داشته باشه من خودم حق و حقوق ، مثل حق خروج از کشور و حق طلاق داشته و... داشته باشم زندگی برابر تره و عادلانه تره

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

مردی که بخاطر جرات نداشتن خوبه بدرد لای جرز میخوره، اگه محدودیت نداشته باشه بازم مثل انسان رفتار کنه ...

اصلا آدم نمیتونه پیش بینی کنه اون شخصی مه انتخاب کردی زیر یه سقف چجوری آدمیه، یا زندگیت بعده 10 سال یا 20 سال چجوری میشه. 

مهریه لازمه، یه عامل بازدارنده اس. و باید باشه حالا میرین تو زندگی مشترک و متوجه اهمیت‌ میشین. هم شوهر هم خانوادش اجازه هر کار و رفتاری رو دیگه به خودشون نمیدن

نظر شخصی من اینه که مهریه شاید پشتوانه ای باشه اما زندگی که به واسطه سکه و طلا و خونه... باقی میمونه ...

گل گفتین دقیقا.خیلی ها فک کردن سکه بالا باعث دوام زندگی هست ولی مردی که بخاطر سکه طلاق نده شما رو بخاطر ترس از مهریه داره زندگی میکنه با شما نه اینکه عاشقتون باشه

اصلا آدم نمیتونه پیش بینی کنه اون شخصی مه انتخاب کردی زیر یه سقف چجوری آدمیه، یا زندگیت بعده 10 سال ...

پس عامل بازدارنده برای شخص شما چیه اومدیم و شما تو زرد در اومدین بقول خودتون معفوم نمیکنه کی خوبه و کی بده  اونوقت اون مرد بدبخت چ کنه حالا جواب بدین