2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قطعا خوشبختی نیست ولی برای کسی که کس و کار نداره پشتیبانه هست

اگه شما خوب باشین با یک مهریه در توان مرد هم خوشبختین اگه دنبال پول مهریه براای ازدواج باشه آدم که میشه جامعه امروزی

یکی از دوستای من با یه اقایی ازدواج کرد که دوتا بچه داشت مرده از ازدواج اولش بچهاهم دست خود این اقا بودن دوستم دختر خونه بود زد و اینا ازدواج کردن مهریه دختره رو گذاشتن ۱۵۰ تا سکه

مرده دوتا خونه و یه ماشین و یه مغازه داشت  که همشو دوست من مهریه اشو گذاشت اجرا و گرفت یه پاپاسی هم گیر دخترای مرده نیومد. شوهرش شش ماه پیش ایست قلبی کرد 

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

درسته ولی امذیم طرف مقابل انسایت نداشت لااقل سکه داشته باشه

خب اومدیم و شمای نوعی انسانیت نداشتین گناهش چیه باید کلی سکه بده بابت شما.شما که میگم مثال هست

یکی از دوستای من با یه اقایی ازدواج کرد که دوتا بچه داشت مرده از ازدواج اولش بچهاهم دست خود این اقا ...

حالا متوجه منظورم شدین میگم باعث سو استفاده شده دقیقا همین زن های پست منظورمه

پس عامل بازدارنده برای شخص شما چیه اومدیم و شما تو زرد در اومدین بقول خودتون معفوم نمیکنه کی خوبه و ...

طلاق برای زن تبعاتش خیلی بیشتره . بچه ای که شما به دنیا میاری مالک و ولیش مرد هست، هضانت رو اون تعیین میکنه که به کی بده. 

حق تحصیل کار، و حتی طلاق با مرده. 

شما درخواست طلاق بدی برای اینکه طلاقت بده باید مرد بپذیره دیگه. درسته؟ مرد هم میگه مهریه اتو ببخش تا طلاق بدم

عوامل بازدارنده برای زن به مراتب بیشتره شما نگران نباش. چون قوانین رو آقایون نوشتن و همه رو به نفع خودشون تنظیم کردن. 

حالا متوجه منظورم شدین میگم باعث سو استفاده شده دقیقا همین زن های پست منظورمه

اره خدا لعنتشون کنه

یه حقوق ۱۵ تومنیم داشته که هشت تومن این زنه برمیداره بقیه شو میدن بچهاش. 

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

طلاق برای زن تبعاتش خیلی بیشتره . بچه ای که شما به دنیا میاری مالک و ولیش مرد هست، هضانت رو اون تعیی ...

سوال منو جواب ندادین طفره رفتین اگه شما بد بودین شمای نوعی اون مرد بدبخت تکلیفش چیه 

سوال منو جواب ندادین طفره رفتین اگه شما بد بودین شمای نوعی اون مرد بدبخت تکلیفش چیه

طلاق میده خب. با بخشش مهریه. فکر کردی بخای طلاق بگیری میگن بیا اینم مهریه ات؟ زندگی واقعی با این شعارهای شما خیلی فرق داره

اره خدا لعنتشون کنهیه حقوق ۱۵ تومنیم داشته که هشت تومن این زنه برمیداره بقیه شو میدن بچهاش.

دقیقا همینطوره  مگه نه اصل قانون مهریه خوبه ولی مهریه زیاد باعث سو استفاده و بدبختی مردای جامعه شده که میشن برادرمن و پدر ودایی و عمو و الی اخر چون همه ما ادمها ب هم وصلیم

طلاق میده خب. با بخشش مهریه. فکر کردی بخای طلاق بگیری میگن بیا اینم مهریه ات؟ زندگی واقعی با این شعا ...

اگه بخشش مهریه بود که زندان های ما پر نبود از این مردا شعار نیست ی سر بزنید میبینید

اگه بخشش مهریه بود که زندان های ما پر نبود از این مردا شعار نیست ی سر بزنید میبینید

خب زن حق دیگه ای جز مهریه داره؟ اگه داره نام ببر فقط. حتی عقد نکاح، تنها کسی که حق فسخ‌ش رو داره مرده. میخوای مهریه هم نباشه تا مرد کلا بتازونه؟ 

دقیقا همینطوره مگه نه اصل قانون مهریه خوبه ولی مهریه زیاد باعث سو استفاده و بدبختی مردای جامعه شده ...

زیاد نه

من چه. واسه پسر خودم چه واسه دختر خودم بیشتر از بیست تا نمیپسندم و نمیزارم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤