2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین مامانم میخواد باز بچه بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 2006 بازدید | 180 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا معلوم پسر بشه

بخدا نمی‌دونم 

بابام می‌گفت من شنیدم چند ماه قبلش یه سری چیزا میخورن دو طرف که پسر بشه

حالا از طرف پدری همه دختر زا بودن. مادری هم همینطور

کاش پدر مادر من زنده بودن سن ،۱۰۰ساگی بچه درست میکردن

نه اینو نگو

من آرزوی نبود بابام دارم

خیلی اذیتم کرده ... بخدا یکبار قربون صدقه یکبار محبت یکبار درد و دل یکبار نصیحت همراهی همدلی حامی بودن نکرده برام

آنقدر اخلاقش بده که میاد خونه من تو اتاقم سمتش نمیرم

پدر خوب آرزوم بود که تموم شد

نه اینو نگومن آرزوی نبود بابام دارمخیلی اذیتم کرده ... بخدا یکبار قربون صدقه یکبار محبت یکبار درد و ...

باز هم  شکر کن که سایه اش بالا سرته ، نگاه آدما به یه یتیم خیلی سنگینه

ای حسود ، چرا آخه مگه چی میشه بخدا برادر حامیه

استغفرالله...

بعد ۲۴ سال برادر می‌خوام چیکار ؟؟؟ اصلا به چه دردم میخوره آخه جز دردسر جز خوردن حق و حقوقم. جز توجه کردن بابا و مامانم به اون بچه و فراموش کردن من . و حتی خواهرم

بیخیال شما دلت خیلی خوشه 

یه نگاه به دو صفحه آخر این تاپیک بنداز. میفهمی داستان چیه 

ای خدا چی میشد  ما ادم ها قبل باز کردن دهان  مبارکمون دو ثانیه هم فکر میکردیم 

بچه مگه بازیچه و چوب جادو  هست که چون ما دوست داریم باید دنیا بیاد ما رو به ارزوهامون برسونه اون یه انسانه که حق حیات داره 

البته که برایزبعصی چیزی جز این هم‌نیست  

بچه ای که تو ۵۰ سالگی پدرش دنیا بیاد فردا جز عصای دست و جور کش شدن والدینش راهی براش باقی نمیمونه 

میشه توضیح بدی یعنی چی؟من هیچی از این کارا نمی‌دونمخودم بدبخت شدم کیست دارم سر اینکه افسرده ام نرفتم ...

شوخی کردم

مامانتو قانع كن قرص اؤرژانسی بخوره نازا شه بگو از زندگی لذت ببر

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

ای خدا چی میشد ما ادم ها قبل باز کردن دهان مبارکمون دو ثانیه هم فکر میکردیم بچه مگه بازیچه و چوب ج ...

حرفاتون کاملا درسته

واقعا کسی منتظر اون بچه نیست..کاش هیچوقت نیاد

واقعا اضافی بدون فکره...