2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین مامانم میخواد باز بچه بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 2153 بازدید | 180 پست

دوست خودمم همینطوری بود. شانس اوردن بچه سوم پسر شد

. 20 سال ازش کوچیکتر بود. بعد چی؟؟ اوتیسم داشت. چرا؟ چون ریسک پسر اوتیستیک تو والدین سن بالا خیلی زیاده.

با این سن و سال حالا باید از یه بچه ی مشکل نگهداری میکردن که هرگز نمیتونه مستقل زندگی کنه. چه برسه که بخواد وارث تاج و تخت پادشاهیشون باشه!! 

یه دوست دیگمم که به امید پسر، برای بار سوم بچه اوردن. دختر شد!! 

آدم خوبه یکم عقل داشته باشه

سخنی ندارم! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست خودمم همینطوری بود. شانس اوردن بچه سوم پسر شد. 20 سال ازش کوچیکتر بود. بعد چی؟؟ اوتیسم داشت. چر ...

وای نه بدبخت میشیم که اونطوری

همینطوریش هر چند وقت یکبار خونمون جنگه 

متولد ۶۲یعنی ممکنه حامله نشه ؟؟ اصلا تو این سن بارداری سخته

دختر خاله من متولد ۶۱ هست باردار شد چند ماه پیش بچه همون ماه اول سقط شد بی علت 

امکانش کمه بعد ۳۸ سالگی ذخیره تخمدان خیلی کم میشه 

شاید با دارو و دکتر بتونه باردار بشه 

تو سعی کن خیلی خودت رو درگیر نکنی 

بسپر به خدا عزیزم

وای نه بدبخت میشیم که اونطوریهمینطوریش هر چند وقت یکبار خونمون جنگه

اینا هم بیچاره شدن. دختر بزرگه تمام کارای خونه رو میکرد چون مامانشون همش بند پسرشون بود. چگ و راست کاردرمانی و گفتاردرمانی. تازه اوتیسمش خفیف بود مثلا!! 

یعنی میخوام بگم حتی اگر شانس بیارن و پسر بشه، این احتمالات هم وجود داره. 

سخنی ندارم! 
دختر خاله من متولد ۶۱ هست باردار شد چند ماه پیش بچه همون ماه اول سقط شد بی علت امکانش کمه بعد ۳۸ سال ...

خدا کنه اصلا نیارن 

عزیز من پدر و مادر دارم ولی طعم پدر داشتن نوشیدن بخدا . برای غریبه‌س. یکی دیگه بیاد کل زندگیش به پای اون میخواد بریزه

می‌دونم دیگه... بعد من میشم یه دختر یتیم..

اینا هم بیچاره شدن. دختر بزرگه تمام کارای خونه رو میکرد چون مامانشون همش بند پسرشون بود. چگ و راست ک ...

بخدا خواهر من کارای خودم به زور میکنم‌ درگیر افسردگی هستم اونا خبر ندارن. خودم ۴ ساله زندگیم یکنواخت شده هیچ کاری نمیکنم از بی اعصابی و حوصلگی

حالا بیام ۹ ماه بارداری مامانم تحمل کنم بعدشم بچه داری و کمک کردن

اصلا نمیتونم تصورش کنم 😞😞😞

وا چکار ب تو داره خوشحال باشی یا نباشی تو تصمیم پدر مادرت تاثیری نداره عزیزم خودشون اراده و عقل دارن ...

ببین کلیت حرفت کاملا درسته . واقعا به هیچکس ربطی نداره 

اما با یه سری شرط 

یک اینکه مطلقا از بقیه توقعی نداشته باشن

دو اینکه بین بچه ها فرق نذارن

مثلا توقع نداشته باشن چون پسر میخوان ، رسیدگی به مادر و نوزاد و مهمون گردن دو تا دختر دیگه میفته و چیزای دیگه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

قرص اورژانسی بده مامانت بخوره بلكه نازا بشه

میشه توضیح بدی یعنی چی؟

من هیچی از این کارا نمی‌دونم

خودم بدبخت شدم کیست دارم سر اینکه افسرده ام نرفتم دکتر . چاق شدم .آزمایش دادم ولی نبردم نشون دکتر بدم. یکبار نگفتن برو دکتر اصلا چیشد که نرفتی

یکی از دخترای اقوام من با 42 سال تازه ازدواج کرده قصد داره دو سه سال دیگ هم بچه بیاره😐🦦

شرایط اون خانوم با مادر استارتر فرق داره 

منم ۳۸ سالمه و بعد ۴۴ احتمالا بچه دار شم . اما من بچه ندارم . استارتر دوتا دخترن و پدرشون پسر میخواد که اموالشو بهش بده ‌. یعنی دخترا هیچ

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شرایط اون خانوم با مادر استارتر فرق داره منم ۳۸ سالمه و بعد ۴۴ احتمالا بچه دار شم . اما من بچه ندارم ...

البته هیچوقت نگفتن که می‌خوان اموال بدن به پسره 

ولی خب پدرم برای ما خسیسه. ولی برای بچه اونم پسر نه عمرا..

البته هیچوقت نگفتن که می‌خوان اموال بدن به پسره ولی خب پدرم برای ما خسیسه. ولی برای بچه اونم پسر نه ...

خودت بالاتر همین حس رو داشتی . احتمالا احساست درسته

خدا کنه اصلا نیارن عزیز من پدر و مادر دارم ولی طعم پدر داشتن نوشیدن بخدا . برای غریبه‌س. یکی دیگه بی ...

شایدم حس پدرانش تحریک بشه بفهمه بچه یعنی چی 

اول و اخر برای تو فرقی نداره 

از اولم بی محبت بود